93% van 100
9.3 / 10
Toon alle reviews
Zoeken
Klantenservice
+31(0)85-7731163

Biscuit Crumble

Selecteer hoeveelheid
500 gram BV
Info
Op voorraad
2,50
 5,00/kg
25000 gram baal
Info
Niet op voorraad
Geef een seintje
74,95
 3,00/kg
Bewaren

De biscuit crumblemix is perfect om caramel shortbreads te maken. In een paar makkelijke stappen maak je deze te lekkere vierkante shortbreads. Ideaal om op een verjaardag uit te delen of voor bij de koffie. 

 

Daarom. De Notenshop.
  • Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
  • Onze klanten beoordelen ons met een
    93% van 100
    9.3 / 10
    Toon alle reviews
    !
  • De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
  • Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
  • Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Omschrijving

Biscuit crumble 

Met deze kant en klare crumblemix maak je gemakkelijk de lekkerste caramel shortbreads in je eigen keuken. Voeg zelf de boter, millionares caramel en chocolade toe en je hebt binnen no-time de lekkerste caramel shortbreads op tafel staan. Deze heerlijke slices zijn perfect om te delen op een feestje of voor bij de koffie. 

 

Caramel shortbread met chocolade van De Notenshop

Benodigdheden

  • 500 gram biscuit crumble 
  • 225 gram gesmolten boter 
  • 300 gram millionares caramel
  • 200 gram chocolade druppels (melk of puur)
  • Cakeblik 29 cm x 19 cm (ongeveer) 

Bereiding

  1. Leg in de bodem van het cakeblik bakpapier en vet de randen in met boter. 
  2. Smelt de boter in een pannetje, voeg daarna de crumblemix toe en meng het tot een geheel. 
  3. Verdeel het geheel op de bodem en druk het aan tot een egale bodem. Stop deze bodem in de koelkast om even af te koelen terwijl je de volgende stap uitvoert. 
  4. Giet de millionares caramel in een pannetje en warm het op, let op: niet laten aanbranden. 
  5. Haal de cakevorm uit de koelkast en giet de caramel over de bodem en verdeel over het gehele cakeblik. 
  6. Zet het cakeblik weer in de koelkast om af te koelen. 
  7. Smelt de chocolade au bain marie. Zodra het gesmolten is kun je de chocolade net als de caramel over het gehele cakeblik verdelen. 
  8. Laat dit ongeveer 2 uur in de koelkast afkoelen en snijd daarna in vierkante stukken, dit kan ongeveer in 4 cm bij 4 cm. 
Voedingswaardes
Energie in kJ
1968
Energie in KCal
470
Vetten
19 g/100g
- Verzadigd
8,3 g/100g
Eiwitten
6,7 g/100g
Voedingsvezels
2,5 g/100g
Koolhydraten
72 g/100g
- Suikers
19 g/100g
Zout
1,5 g/100g
Extra informatie
SKU
7805
Merk
De Notenshop
Land van herkomst
Nederland
Allergenen
Bevat gluten. Kan mogelijk sporen bevatten van ei, soja, melk, lupine, noten, pinda en sesam.
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Ingrediënten

TARWEbloem, plantaardig vet (palm, raapzaad), suiker, rijsmiddel: E500, rijsmiddel:E503, volkorenTARWEmeel, invertsuikerstroop, zout