Boekweitvlokken
Boekweitvlokken, vrij van extra toevoegingen en perfect te gebruiken voor het maken van brood, koekjes en andere lekkernijen.
Vanaf 1,25
- Onze klanten beoordelen ons met een !9.3 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? binnen 48 uur verzonden
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Boekweitvlokken
Boekweitvlokken zijn een natuurlijke bron van vezels en zijn op talloze verschillende manieren in uw dieet te verwerken. Boekweit is een kruidachtige plant afkomstig uit China, maar wordt vandaag de dag ook in Nederland verbouwd. Deze vlokken zijn de geplette zaden van de plant en kunnen onder andere door de yoghurt, met melk of als pap gegeten worden.
Natuurlijk bindmiddel
Van nature is boekweit een uitstekend bindmiddel en is het rijk aan koolhydraten, vezels en de vitamines B1, B2 en B6. Met een noodachtige smaak geven de vlokken dan ook een extra touch aan uw gerecht en profiteert u van de heerlijke smaak én de gezonde eigenschappen. Deze hoge kwaliteit boekweitvlokken van De Notenshop bestelt u gemakkelijk online voor een zeer aantrekkelijke prijs.
- Ingrediënten: boekweit
- Allergenen informatie: Kan mogelijk sporen bevatten van: gluten, noten, pinda's en sesam.
- Bewaring: Koel, donker en droog bewaren.
Art.nr. | 6525 |
---|---|
Merk | De Notenshop |
Art.nr. | 6525 |
---|---|
Merk | De Notenshop |
Land van herkomst | EU |
Energie in kJ | 1476 |
Energie in KCal | 349 |
Vetten | 4,1 g/100g |
- Verzadigd | 0,9 g/100g |
Eiwitten | 17,8 g/100g |
Voedingsvezels | 6,2 g/100g |
Koolhydraten | 57,2 g/100g |
- Suikers | 1,5 g/100g |
- nogal veel stofDoor NutCracker op 19-01-2021lekker om bij de muesli te doen, alleen nogal veel stof/kleine vlokkenresten
- lekker en vers. Wordt hier dagelijks gebruikt.Door Carine op 12-12-2020De boekweitvlokken maal ik zelf tot meel, om zo een glutenvrij product te hebben voor het bakken van allerlei lekkers. Ik gebruik het in combinatie met tefft. Het is wel eventjes wennen aan de smaak.
- eerste aankoopDoor Tamara op 08-12-2020had in een artikel gelezen dat deze vlokken nog gezonder zijn dan havermout... dus nu boekweitvlokken in mijn ontbijt.
- lekker knapperigDoor marjan op 19-11-2020vind het heerlijk om deze over mijn yoghurt of salade te strooien, geven een lekkere knapperige toest
- glutenvrije havermoutvervangerDoor Femke op 28-09-2020ik wissel vaak mijn havermout af met boekweitpap, het is een glutenvrije variant en geeft een iets steverige pap als resultaat