Chocolade Crumble (No Bake)
Chocolade crumble kan gebruikt worden om heerlijke choco shortbreads te maken. Deze zijn perfect om uit te delen of neer te zetten als zoete snack voor bij de koffie.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.3 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Chocolade crumble
Met deze kant en klare chocolade crumblemix maak je gemakkelijk de lekkerste choco shortbreads in je eigen keuken. Je hebt binnen no-time de lekkerste choco shortbreads op tafel staan. Deze heerlijke slices zijn perfect om te delen op een feestje of voor bij de koffie.
Chocolade shortbreads
Benodigdheden
- 500 gram chocolade crumble
- 90 gram gesmolten boter
- 40 gram water
- 300 gram millionares caramel
- 200 gram chocolade druppels (melk of puur)
- Bakvorm 29 cm bij 19 cm (ongeveer)
Bereiding
- Leg het bakpapier in de bakvorm en druk goed aan.
- Smelt de boter in een pannetje en voeg als het gesmolten is, het water toe.
- Voeg de chocolade crumble toe aan het gesmolten boter en water. Mix dit tot een geheel.
- Plaats daarna het geheel in de bakvorm die bekleed is met bakpapier. Druk de massa iets aan en zet het vervolgens in de koelkast.
- Verwarm ondertussen de millionaires caramel, let op: laat het niet aanbranden.
- Haal de bakvorm uit de koelkast en giet daarna de vloeibare millionaires caramel over de bodem.
- Smelt daarna de chocolade en voeg dit als laatste laag doe in de bakvorm.
- Laat daarna de bakvorm ca. 2 uur in de koelkast staan en snijd daarna in gewenste stukjes (bijvoorbeeld 4 cm bij 4cm)
suiker, TARWEbloem, gedroogde kokosnoot, volkoren TARWEmeel, magere cacaopoeder, palm olie, raapzaad olie, vegetarische wei poeder (MELK), glucose stroop, gemodificeerd maïszetmeel, rijsmiddel: E500ii, rijsmiddel: E334, magere MELKpoeder, invertsuikerstroop, GERST siroop, zout, stroop, aroma, GERSTemout extract