De Traay Agavesiroop Rijk & Donker Bio (350 gram)
Biologische donkere agavesiroop van de Traay. Verkrijgbaar in een handige knijpfles van 350 gram. Heerlijk krachtig van smaak.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Biologische agavesiroop rijk & donker van de Traay
De donkere agavesiroop van de Traay is gemaakt van het sap van de Agave Terquilana. Het sap van deze plant wordt gekookt tot er een stroperige massa ontstaat. De donkere kleur ontstaat door de filtertechniek die de telers toepassen op de siroop. Hoe grover de filtering hoe donkerder de kleur van de agavesiroop.
Daarnaast is de siroop van de Traay afkomstig van de biologische teelt. Tijdens de teelt is er dus geen gebruik gemaakt van kunstmatige hulp- en bestrijdingsmiddelen. 100% natuurlijk en puur.
Donkere agavesiroop gebruiken
Naast een zoete smaak heeft donkere agavesiroop een rijke vanille-achtige smaak en aroma. De siroop is hierdoor heerlijk in combinatie met bijvoorbeeld pannenkoeken of wafels. Het kan natuurlijk ook uitstekend verwerkt worden in verschillende desserts en zelfs in vleesmarinades.
100% agavesiroop*. *van biologische oorsprong.
- lekkerdeze agavesiroop gebruik ik in de plaats van suiker of honing, zeer lekker
- lekkere smaak, zeker aan te radenWij gebruiken ook de lichte agavesiroop maar waren benieuwd naar deze siroop. Ze is ook zeer lekker, een iets diepere smaak. Zeker de moeite om in huis te hebben om eens af te wisselen.
- Lekker van smaakLekkere volle smaak, meer smaak dan dat ik gewoon ben. Doe het in thee of in zelfgemaakte dressing
- Heerlijke zoetmaker!Ik eet het in cake, of gebruik het in thee.
Zowel de lichte als de donkere versie smaken top! - Lekker en veelzijdigHeel lekker van smaak en kan veelzijdig worden gebruikt.
Je hebt er niet teveel van nodig om het te proeven
Lekker op de pannenkoek, boterham, havermout en zelf bij het maken van cake of bananenbrood.