Gedroogde Kersen (Ongezoet)
Gedroogde kersen ongezoet. Heerlijke snack of als toevoeging in je zuivelontbijt of salades.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Gedroogde Kersen (Ongezoet)
Deze heerlijke zachte en zoete kersen zijn heerlijk van smaak en vrij van alle vormen van toevoeging. Ze zijn afkomstig uit Bulgarije. De gedroogde kersen zijn verpakt in een handig pot van 200 of 500 gram zodat ze langer lekker blijven. Heerlijk zacht en zo groot als een rozijn.
Gedroogde kersen gezond
Er zijn helemaal geen suikers en andere stoffen toegevoegd aan onze gedroogde kersen waardoor ze lekker gezond blijven. Ze bevatten veel vezels die kunnen bijdragen aan een goede stoelgang en spijsvertering en het risico op hart- en vaatziekten verkleinen. Daarnaast bevatten de heerlijke vruchten, ondanks dat ze gedroogd zijn, nog steeds vitamine C en andere vitaminen.
Gedroogde kersen eten
Je kunt ze natuurlijk lekker zo uit het vuistje eten maar ook bij een zuivel ontbijt zijn de kersen heerlijk. Door de zoete smaak is er een mooi contrast tussen zoet en zuur.
kersen.
-
LekkerJuist goed niet te zoet of te zuur. Textuur blijft goed in ontbijtgranen
-
Lekkere niet te zoete kersenIk gebruik ze voornamelijk als afwerking op mijn granola. Doordat ze niet te zoet zijn, brengen ze de granola perfect in evenwicht.
-
Super lekket!!!Echt perfecte kersen om te bakken,in muesli, yoghurt of zo te eten. Alleen één probleem:kan niet stopen met eten.Zo lekker!!!
-
Ze zijn heel lekker en niet te zachtIk heb niet graag heel zacht gedroogd fruit. Ik gebruik dat in mijn overnight oat.
-
lekkere zoete kersen zonder toevoeging van suikersLekkere kersen zonder toevoeging van suikers!
Als alternatief voor rozijnen.
Ook lekker als je zelf ice tea maakt en de deze kersen laat weken en afkoelen in de thee.