Inca Bessen
Inca bessen zijn rijk aan vitamine A, B, C en P! Heerlijk door yoghurt, in smoothies en salades voor een wat zure toevoeging.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Inca Bessen
Incabessen komen oorspronkelijk uit de Andes-hooglanden van Peru en Bolivia. Het zijn kleine besjes met een goud-gele kleur en een gerimpeld patroon. Deze besjes hebben een ietwat pittige smaak, en zijn super gezond. De Inca's hebben deze besjes eeuwenlang gebruikt als medicijn. Ze zijn dus met recht een superfood!
De incabessen worden met de hand geplukt, gewassen, gesorteerd en gedroogd in de schaduw.
Superfood
Het immuunsysteem heeft baat bij de hoge dosis vitamine C die de incabessen bevatten. Incabessen zijn een goede bron van plantaardige eiwitten, ze bestaan voor maar liefst 16% uit eiwit! Goed voor je spieren dus. De incabes is rijk aan vitamine B. Ze zijn één van de weinige producten die van nature zo veel verschillende vitamines B bevatten!
physalisbessen.
-
Licht zure bessen voor eigenzinnige smaken.Persoonlijk houd ik van de zure smaak van de bessen. Wanneer ze net uit de verpakking komen, zijn ze nog een beetje sappig, maar wanneer de verpakking lang open was, worden de besjes wel wat harder. Voor de smaak moet je echt wel zijn; ik ben er dol op, maar huisgenoten lusten ze dan weer niet. Je kan ze gemakkelijk mengen in een yoghurt of muesli, maar ik eet ze gewoon als 'snoepjes' uit het vuistje wanneer ik er zin in heb.
-
super food!Heerlijk pittig gedroogd fruit, niet zo gekend maar wanneer je het leert kennen ben je direct verkocht
-
LekkerPrijzig, maar de moeite waard!
Mijn man is er zot van ... héél lekker bij de yoghurt! -
Lekker en gezondOok deze gebruiken we als toevoeging aan een salade of een heerlijke muesli. Het is gezond en geeft een extra/nieuwe/lekkere toets aan je maaltijd.
-
Bessen met een eigenheid!Incabessen smaken sowieso zuurder dan de doorsnee bes. Om ze uit het vuistje te eten, moet je dus al een speciale smaak hebben. In een yoghurt of kwark vinden meer mensen ze aanvaardbaar. Ze zijn meestal van een goede kwaliteit, hoewel er naar mijn zin soms een beetje te vaak kleine exemplaren tussen zitten die te droog zijn en bijgevolg minder lekker smaken. De grotere bessen zijn echter wel vlezig en lekker (toch naar mijn smaak!).