Arrow Root Poeder Bio (190 gram)
Biologische arrow root poeder gemaakt van de pijlstaartwortel (190 gram) - Mattisson Healthstyle.
- Onze klanten beoordelen ons met een !9.3 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? binnen 48 uur verzonden
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Arrowroot poeder biologisch van Mattisson
Arrowroot poeder is gemaakt van de wortelen van de pijlwortelplant. Deze groeit voornamelijk in regenwouden en het poeder van Mattisson is afkomstig uit India. Arrow root poeder wordt vooral gebruikt als bindmiddel voor onder anderen soepen, sauzen en toetjes. Arrowroot poeder is neutraal van smaak en kan daardoor in veel gerechten gebruikt worden. De Chinese naam betekend bamboeknol omdat de wortelen iets weg hebben van bamboe.
Arrowroot poeder gebruiken
Los één eetlepel arrowroot poeder op per 2,5 dl vloeistog. Dit kan bijvoorbeeld melk of water zijn. Ook kun je arrowroot poeder gebruiken als vervanging van eieren. Ongeveer 2 eetlepels staan gelijk aan één ei.
- Ingrediënten: 100% Biologische pijlwortel poeder, arrow root.
- Allergenen: Vrij van allergenen
- Bewaren: Koel, droog en gesloten bewaren.
Art.nr. | 2016 |
---|---|
Merk | Mattisson Healthstyle |
Art.nr. | 2016 |
---|---|
Merk | Mattisson Healthstyle |
Land van herkomst | India |
Biologisch geproduceerd | Biologisch |
Energie in kJ | 1495 kJ |
Energie in KCal | 357 kCal |
Vetten | 0,1 g / 100 g |
Eiwitten | 0,3 g / 100 g |
Koolhydraten | 84,4 g / 100 g |
Zout | 0,057 g / 100 g |
- 1ste aankoopDoor Tamara op 18-04-2020moet ik nog uitproberen, maar alle maïzena en ongezonde bindingsmiddelen komen er niet meer in...
- eenvoudig in gebruik en glutenvrijDoor Inge op 17-07-2018Is in gebruik te vergelijken met maïzena, maar is veelzijdiger.
- Gezond alternatief voor maizenaDoor sophie baerts op 23-05-2018Jammer dat er niet een korte uitleg opstaat over hoe het gebruikt kan worden.
- Door Ac op 10-04-2017Als bindmiddel voor glutenvrij brood werkt dit prima, en om saus en soep te binden.
- Door Mary-Ann op 07-03-2017Nog geen ervaring mee dus kan nog niet goed over oordelen