Vanaf €35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.5!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt
Klantenservice
+31(0)85-7731163
94% van 100
9.4 / 10
Toon alle reviews
Zoeken
Verdikkingsmiddel

Verdikkingsmiddel

Verdikkingsmiddelen of emulgatoren worden gebruikt voor het binden of textuur geven van sauzen, soepen, dressings, ijs en dranken. Hier vind je verschillende soorten gom welke dienen als natuurlijke verdikkingsmiddelen. Het betreft 100% zuivere gom zonder verdere toevoegingen.

per pagina
10 producten
Wijnsteen (E336) 150 gram
De Notenshop
Waardering:
100% of 100
3,75
Johannesbroodpitmeel (Biologische)
Bio
Johannesbroodpitmeel (Biologische)
De Notenshop
Waardering:
87% of 100

Vanaf 15,95

Johannesbroodpitmeel (Biologische)
Johannesbroodpitmeel (Biologische)
120 gram pot
Info
De voorraad wordt opgehaald
15,95
 132,92/kg
10000 gram doos
Info
De voorraad wordt opgehaald
Geef een seintje
1.195,00
 119,50/kg
Instant Gist
De Notenshop
Waardering:
96% of 100

Vanaf 2,75

Instant gist
Instant Gist
150 gram pot
Info
De voorraad wordt opgehaald
2,75
 18,33/kg
10000 gram doos
Info
De voorraad wordt opgehaald
109,95
 11,00/kg
Agar Agar 100 gram
De Notenshop
Waardering:
100% of 100
4,50
Xanthaangom 100 gram
De Notenshop
Waardering:
94% of 100
2,25
Agar agar
Bio
Terrasana Agar Agar poeder 50 gram
Terrasana
Waardering:
93% of 100
6,99
Arabische Gom 100 gram
De Notenshop
Waardering:
80% of 100
2,95
Gelatine (Rund) 100 gram
De Notenshop
Waardering:
100% of 100
3,25
Carrageen
De Notenshop

Vanaf 6,95

Carrageen
Carrageen
150 gram pot
Info
De voorraad wordt opgehaald
6,95
 46,33/kg
per pagina
10 producten

Wat is gom? 

Gom is een verdikkingsmiddel of emulgator wat wordt gebruikt voor het binden van bijvoorbeeld soepen en sauzen. Maar gom kan ook gebruikt worden als bindmiddel voor cosmetica. Door zijn unieke eigenschappen neemt het vocht op, houdt het luchtbelletjes vast en bindt het. Gom is een natuurlijk koolhydraat dat in verschillende soorten verkrijgbaar is. Zo bestaat ons assortiment uit bijvoorbeeld Arabische gomen xanthaangom.

Gom gebruiken 

Wanneer je gom gaat verwerken in voedsel is het van belang dat er maar heel weinig van gebruikt wordt. Een fijn voordeel hiervan is dat je erg lang met een verpakking kan doen. Je kan er maanden mee vooruit. Met bijvoorbeeld een kwart theelepel xanthaangom kan je al bijna een halve liter water verdikken.