Paranoten Meel
Paranotenmeel van fijngemalen paranoten is heerlijk als vervanger van tarwemeel. Verpakt in een handige hersluitbare pot van 350 gram. Op = op.
Vanaf 3,95
- Onze klanten beoordelen ons met een !9.3 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? binnen 48 uur verzonden
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Paranotenmeel als vervanger van tarwemeel
Paranotenmeel is een alternatief voor tarwemeel soorten en een verantwoorde keuze. Het meel is gemaakt van fijngemalen paranoten en voegt een notensmaak toe aan uw bakgerechten. Om de paranoten smaak te verzachten kan deze meel ook gecombineerd worden normaal meel. Ook kan de paranoten meel gecombineerd worden met andere notenmeel soorten voor een unieke smaak.
Paranoten meel kopen
Paranotenmeel leveren wij in een handige hersluitbare pot van 350 gram. Bestel vóór 16:00 en u kunt overmorgen al bakken met heerlijk paranoten meel.
- Ingrediënten: Paranoten.
- Allergenen informatie: Kan mogelijk sporen bevatten van: gluten, noten, pinda's en sesam.
- Bewaring: Koel, donker en droog bewaren.
Art.nr. | 6140 |
---|---|
Merk | De Notenshop |
Art.nr. | 6140 |
---|---|
Merk | De Notenshop |
Land van herkomst | Nederland |
Energie in kJ | 2857 |
Energie in KCal | 693 |
Vetten | 67,1 g/100g |
- Verzadigd | 15,1 g/100g |
Eiwitten | 14,3 g/100g |
Voedingsvezels | 7,5 g/100g |
Koolhydraten | 4,2 g/100g |
- Suikers | 2,3 g/100g |
Zout | 0 g/100g |
- LekkerDoor Bert op 05-08-2020Lekker voor in gebak. Geeft goeie notensmaak, ook voor bij een crumble goed te gebruiken
- Super fijnDoor Sanne Faes op 26-06-2020Ik gebruik dit elke ochtend in mijn havermout. Makkelijker dan de grote noten.
- Gezond bakkenDoor Antonella op 29-05-2020Ik ben verschillende soorten notenmelen aan het uitproberen om te bakken. Dit is een volwaardig en gezond alternatief.
- Neutrale smaak met veel eiwittenDoor Erna op 20-04-2020Is voor mij nieuw, ik kende het helemaal niet.
Laat zich goed verwerken in bereidingen voor deeg en in yoghurt !!