Pijnboompitten
Onmisbaar bij carpaccio en in salades! Veel gebruikt door koks en restaurants. Profiteer van de voordelige bulk verpakking van 1 kilo!
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Pijnboompitten
Pijnboompitten zijn zaden die van een den afkomstig zijn. De pijnboompitten die voor consumptie beschikbaar zijn kunnen van vier verschillende dennensoorten afkomstig zijn. Onze pijnboompitten worden gebruikt door veel koks en restaurants. Nu ook verkrijgbaar als bulkverpakking van 1 kilo voor een scherpe prijs!
Pijnboompitten gezond
Ondanks dat pijnboompitten veel calorieën bevatten zijn de pitjes erg gezond. Deze vetten bestaan voornamelijk uit enkelvoudige onverzadigde vetzuren. Deze zijn vooral belangrijk voor het tegengaan van hart- en vaatziekten en zijn goed voor de longen en hersenen. Verder zit er veel vitamine K in pijnboompitten die zorgen voor stevigere botten en voor een een betere bloeddoorstroming. Daarnaast bevat een pijnboompit veel ijzer, magnesium en fosfor.
Gebruik pijnboompitten
Doordat de pitten vol zitten met olie en een harsachtige smaak hebben zijn ze onmisbaar in salades en over carpaccio. Ook zijn ze heerlijk in pesto en bij diverse pizza en pasta gerechten. Je kunt de pijnboompitten ook combineren met groente, vlees en rijst.
pijnboompitten (count 950).
- Vooral lekker geroosterdSmaak komt pas goed tot zijn recht als je ze roostert in salades of als topping in ovenschotels.
- top productsuper vers en super handige verpakking. Verpakking is goed hersluitbaar
- PrimaHoe pijnboompitten horen te zijn - niets op aan te merken dus. Goedkoper dan de gemiddelde supermarkt.
- Prijs-kwaliteit!Ik ben van mening dat deze pijnboompitten prijs/kwaliteit de beste zijn die je kan vinden. Ik koop hier steeds een groot aantal van en rooster ze in de oven in kleine batches.
- bij zowel warme als koude gerechtenik gebruik pijnboompitten vooral bij lente of zomersalade, maar ook in warme gerechten zijn dit een smaakmaker