Quinoa Vlokken (Biologische)
Biologische quinoa vlokken die heerlijk te gebruiken zijn als pasta vervanger of voor een stevig ontbijt!
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Biologische quinoa vlokken
Quinoa werd in de tijd van de Inca's al verbouwd en was toen een belangrijk graansoort. Vandaar de naam welke 'supergraan' betekent. Je spreekt het woord uit als 'kien-wah'. De meeste quinoa is vooral in Zuid-Amerika terug te vinden en dan vooral in het klimaat van het Andesgebergte. Er zijn een aantal varianten die erg op quinoa lijken ontwikkeld om het graan ook op andere gronden te kunnen bouwen.
Quinoa is rijk aan eiwitten, de samenstelling is bijna hetzelfde als in melk. Daarbij bevat quinoa ook veel vitamine en mineralen en zijn er veel essentiële aminozuren aanwezig in deze graansoort.
Quinoa recept
Je kunt quinoa als vervanger van pasta of rijst gebruiken. Of een heerlijk quinoa ontbijt maken met wat zuivel, gedroogde vruchten en noten.
Voordat quinoa geconsumeerd kan worden, moet het eerst 10 minuten koken in water en 10 minuten nawellen.
Quinoavlokken* (*van Biologische teelt)
- oke!Een beetje prijzig maar zeer gezond en goede alternatief voor havermout.
- lekkerDeze vlokken maak ik als ontbijt. Ik kook ze met een appeltje, beetje water en rijstmelk. Misschien een speciale geur en smaak, maar ik lust ze wel.
- Lekker als alternatief voor havermoutIk gebruik deze quinoavlokken als afwisseling en alternatief voor havermoutpap. Zeer lekker!
- goede prijsgoede prijs voor dit product, handig ter afwisseling van de gewone havervlokken (of half-om-half te gebruiken met andere vlokken, ter afwisseling, gewoon ... omdat het kan)
- Gift of natureWhen you ant to lower the GI of your breakfast and increase the proteins, this is an excellent gluten free alternative. I use it with warm oat milk.