Glutenvrije rozijnen (sultana) biologische (500 gram)
Biologische en glutenvrije sultana rozijnen van Terrasana, verpakt per 500 gram. Heerlijk om te combineren met muesli, havermout of appeltaart.
4,29
Op voorraad
Daarom. De Notenshop.
- Onze klanten beoordelen ons met een !9.3 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? binnen 48 uur verzonden
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Omschrijving
Biologische en glutenvrije sultana rozijnen van Terrasana kopen
Deze rozijnen zijn biologisch verbo...
Omschrijving
Biologische en glutenvrije sultana rozijnen van Terrasana kopen
Deze rozijnen zijn biologisch verbouwd en zijn glutenvrij. Ze zijn afkomstig van de witte druif maar hebben hun donkere kleur te danken aan het biologische droogproces. Met hun zoete smaak zijn ze geschikt om een zoete twist te geven aan een groot aantal gerechten. Denk aan salades, muesli of natuurlijk zo uit het vuistje.
- Ingrediënten: rozijnen*, zonnebloemolie* (*van gecontroleerde biologische oorsprong)
- Allergenen: kan mogelijk sporen bevatten van: pinda's, noten en sesam.
Specificaties
Art.nr. | 5011096 |
---|---|
Merk | Terrasana |
Specificaties
Art.nr. | 5011096 |
---|---|
Merk | Terrasana |
Land van herkomst | Nederland |
Allergenen | Glutenvrij, Lactosevrij, Suikervrij, Tarwevrij, Eivrij, GMO vrij |
Biologisch geproduceerd | Biologisch |
Energie in kJ | 1219 |
Energie in KCal | 291 |
Vetten | 0,1 g/100g |
- Verzadigd | 0 g/100g |
Eiwitten | 2,5 g/100g |
Voedingsvezels | 5,4 g/100g |
Koolhydraten | 66,5 g/100g |
- Suikers | 64 g/100g |
Zout | 0,1 g/100g |
Klantbeoordelingen
5 / 5
Gemiddelde uit 2 reviews
- Lekker zoetDoor AV op 01-02-2021Lekkere, zoete rozijnen. Ik gebruik ze in carrot cake en voeg ze soms toe aan yoghurt.
- Super rozijntjes om in een cake te verwerkenDoor Tevreden Belgische klant. op 23-07-2020Prima product, niets op aan te merken! Een beetje weken in amaretto en erna verwerken in een cake met appeltjes! LEKKER. En glutenvrij!