Speltmeel Volkoren (Biologische) 1000 gram
Heerlijk volkoren speltmeel van We’re Nuts About voor het bakken van volkorenbrood. Verpakt per 1000 gram en 100% biologisch!
- Onze klanten beoordelen ons met een !9.3 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? binnen 48 uur verzonden
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Biologisch volkoren speltmeel van We’re Nuts About
Volkoren speltmeel van We’re Nuts About bestaat uit alle onderdelen van de graankorrel van de Spelt: de meelkern, de kiem en de zemel. De Spelt die voor dit volkorenmeel gebruikt is, is op geheel biologische wijze verbouwd en verwerkt. Op deze manier is er een volkoren speltmeel verkregen van hoge kwaliteit met een heerlijke smaak.
Volkoren speltmeel verwerken
Volkoren speltmeel wordt gebruikt voor het bakken van volkorenbrood en heeft een wat zoetere smaak dan andere graansoorten. Een ware toevoeging aan uw baksels! Het volkoren speltmeel van We’re Nuts About bestelt u hier bij De Notenshop per 1000 gram.
- Ingrediënten: Speltmeel volkoren (gluten)* (*van gecontroleerde biologische oorsprong)
- Allergenen: bevat gluten
Art.nr. | 10502 |
---|---|
Merk | We're Nuts About |
Art.nr. | 10502 |
---|---|
Merk | We're Nuts About |
Land van herkomst | Duitsland |
Biologisch geproduceerd | Biologisch |
Energie in kJ | 1496 |
Energie in KCal | 357 |
Vetten | 3,6 g/100g |
- Verzadigd | 0,5 g/100g |
Eiwitten | 12,7 g/100g |
Voedingsvezels | 8,3 g/100g |
Koolhydraten | 63,7 g/100g |
- Suikers | 0,4 g/100g |
Zout | 0 g/100g |
- LekkerDoor valerie op 02-03-2021Mooie papieren verpakking. Lekker meel. Heerlijk in kwarkbollen en biologisch!
- Lekker om pannenkoeken mee te maken!Door Lincy op 22-02-2021Heel erg lekker om pannenkoeken mee te maken. Ik kijk al uit naar mijn volgend gebruik!
- AanraderDoor nathalie op 16-02-2021Deze is goed te gebruiken als vervanger van gewone bloem. Ideaal als je toch niet helemaal glutenvrij wil eten
- Goed, denk ikDoor Marijke op 15-02-2021Mijn broden zijn minibakstenen, maar dat zal wel eerder aan mijn recept liggen dan aan het meel. Ik blijf in elk geval proberen!
- FantastischDoor LUTFIYE op 25-01-2021Een keer gebruikt en geconsumeerd en heel lekker vond ik maar is dat enkel om pannenkoeken te maken of mag in brood ook? Ik heb alvast brood ermee gebakken.