Lemon curd toetjes!

Deze kleine dessertglaasjes misstaan niet op de paastafel! In een handomdraai maak jij de lekkerste lemon curd toetjes die er maar zijn! Verantwoord genieten is...
Lees meer

Proteïne Pepernoten

Omdat Sinterklaas weer vanuit het zonnige Spanje naar het regenachtige Nederland is gekomen, heb ik besloten om pepernoten te maken. Natuurlijk ben ik gaan zoeken...
Lees meer

Speculaas Cakerol met amandelspijs

Speculaas Cakerol met amandelspijs Recept Wat heb je nodig? Ingredienten: Cakebeslag: 4 eieren 60 gr amandelmeel 1 el honing, agavesiroop of ahornsiroop 1 el kokosolie...
Lees meer

Gezondere Speculaasbrokken

Vroeger keek ik als kind reikhalzend uit naar het moment dat we verse speculaasbrokken kochten bij de bakker. Die geur en de smaak zijn niet...
Lees meer

Paleo dieet: Back to Basic

Het nieuwe jaar doet zometeen weer zijn intrede. De feestvreugde en de lekkernijen allang weer vervlogen. Lui en lekker maken plaats voor actief en verantwoord...
Lees meer

Hazelnoottaart – lekker en makkelijk te maken

Hazelnoottaart is misschien wel het ideale toetje na een feestelijk kerstmaal. Daarom heeft De Notenshop een heerlijk recept voor je opgezocht, waarmee je vriend en...
Lees meer

Nougat maken – Zoete Verwennerij

Nougat maken is een hele kunst, goed gemaakt ding je naar ieders gunst. Een smaak zo zuiver , een streling voor je tong, geniet ervan...
Lees meer

Tony’s Chocolonely - 100% fairtrade chocolade

  Het is al weer 10 jaar geleden dat het idee voor Tony’s Chocolonely geboren werd. Journalist en programmamaker Teun van de Keuken gaf zichzelf...
Lees meer

Hazelnoten Roosteren

Hazelnoten roosteren versterkt de fantastische smaak die ze al van zichzelf hebben. Hier leer je écht hazelnoten roosteren! Deze geroosterde hazelnoten kunnen een extra toevoeging...
Lees meer

Cashewnoten - Koninklijke noten

Cashewnoten beschouwen wij als koninklijke noten. De Cashewnoten zijn namelijk een traktatie uit de hand én een verrijking van warme en koude gerechten. Ook het...
Lees meer

Notenpasta – Smeerig lekker!

  Noten worden al sinds jaar en dag gegeten door de mens. Dit gaat zover terug, dat toen er nog geleefd werd in het stenen...
Lees meer

Palmsuiker - Hét Alternatief

  Palmsuiker is een natuurlijke zoetstof dat gewonnen wordt uit de Arengpalm. De Arengpalm komt voornamelijk voor in Maleisië, Indonesië en de Filipijnen. De palmsuiker...
Lees meer

Producten 1 tot 12 van 26 in totaal

Pagina