Gratis verzending
Vanaf €40,-

Snelle levering
Vóór 16:00 uur besteld, overmorgen in huis

Alles dagvers & op voorraad
Dagverse producten met zorg verpakt

Ahornsiroop Klasse C JUG (1000 ml)
Terrasana
Waardering:
100% of 100
2 Reviews

Ahornsiroop Klasse C JUG (1000 ml)

Terrasana
Waardering:
100% of 100
2 Reviews

Ahornsiroop Klasse C Biologische van Terrasana 1000 ml.

18,95
Voorraad: ...
Verlanglijst
Daarom. De Notenshop.
  • Al meer dan 50 jaar ervaring, dus een brede kennis van onze producten
  • Al onze pinda’s, noten en notenmixen worden iedere dag vers gebrand
  • De beste prijs kwaliteit verhouding
  • Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Overmorgen in huis
  • Producten worden verpakt in een luchtdichte hersluitbare verpakking
Omschrijving

Ahornsiroop is een lekker zoetmiddel wat als vervanger wordt gebruikt voor suiker of zoetstof. Deze siroop bevat veel waardevolle mineralen en is mild van smaak. Eigenlijk kunt u alle gerechten waar suiker in wordt verlangd, deze vervangen voor ahornsiroop.

Ahornsiroop wordt ook wel gebruikt als energiehoudend versterkingsmiddel bij sapkuren voor af te slanken of te ontslakken. Zo is ahornsiroop is een onmisbaar bestanddeel in de citroensapkuur. Kinderen vinden de siroop ook lekker op de boterham.

Voordelen van Ahornsiroop:* een natuurlijk product (niet chemisch bewerkt)* ongeraffineerd en dus rijk aan mineralen* mild zoet van smaak* lagere GI als “gewone”suiker

Ahornsiroop is een zoetmiddel wat gehaald wordt uit de stam van de esdoorn welke afkomstig zijn uit de grote Esdoornwouden van Canada. De Noord-Amerikaanse Indianen die deze Esdoorns hebben ontdekt, beheersten van oudsher de kunst om het zoete sap van de Ahorn (=Esdoorn) af te tappen en er een houdbare siroop van te maken.

Het productieproces is heel eenvoudig, afgezien van techniekverbeteringen altijd hetzelfde gebleven en volledig natuurlijk en biologisch. In het voorjaar, als de winter ten einde loopt en het kwik overdag weer boven nul komt, scheidt de esdoorn een speciaal sap met een hoog suikergehalte af. Dit houdt aan zolang de temperatuur schommelt tussen vriezen en dooien, variërend van 1 week tot maximaal 6 weken. De esdoorn wordt ingekerfd en van een buis voorzien, die het vocht afvoert. Afhankelijk van de dikte en sterkte van de boom worden maximaal drie tappunten ingebracht. Het vocht wordt sterk ingedampt tot een siroop overblijft met een hoge concentratie suiker en mineralen. De beheersing van de constante kooktemperatuur (4 graden boven het kookpunt) is van groot belang voor de kwaliteit van het eindproduct.

maple syrup.

Specificaties
Land van herkomst Canada
Gewicht 1000
Merk Terrasana
Biologisch geproduceerd Biologisch
Klantbeoordelingen
  1. 100%
    Product beantwoord mijn verwachtingen
    Ik meng het met gemalen amandelnoten om er marsepain van te maken. Als suikervervanger.
  2. 100%
    zeer lekkere zoetmaker
    alleen een beetje onhandig dat de fles donker en fris bewaard moet worden eens geopend

2 producten(en)

Toon per pagina