Boekweitvlokken (Biologische)
Boekweitvlokken van gecontroleerde biologische teelt. Vrij van extra toevoegingen en perfect te gebruiken voor het maken van brood, koekjes en andere lekkernijen.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Biologische boekweitvlokken
Boekweitvlokken van Hollandse bodem. Boekweit is oorspronkelijk een kruidachtige plant die afkomstig is uit China. Boekweitvlokken zijn geplette zaden van de boekweit plant. Gebruik de vlokken als bindmiddel of als vervanger voor havermout. De biologische boekweitvlokken van De Notenshop zijn 100% biologisch en vrij van extra toevoegingen.
Boekweitvlokken zijn gezond
Van nature zijn onze boekweitblokken glutenvrij. Ze bevatten gezonde koolhydraten, vezels zijn rijk aan vitamines. Met name vitamine B1, B2 en B6 vormen een goede basis. Daarnaast zijn de boekweitvlokken rijk aan minderleen, zoals ijzer en magnesium. Kortom: een gezonde, verantwoorde en voedzame keuze.
Biologische boekweitvlokken gebruiken
Met hun unieke en nootachtige smaak, zijn boekweitvlokken voor talloze recepten te gebruiken. Zowel voor zoete als hartige gerechten uitstekend te gebruiken. Maak bijvoorbeeld een vers brood, pannenkoeken of de lekkerste koekjes. Ook lekker bij de muesli of om te koken tot pap.
boekweit*.
*van biologische teelt.
- Top glutenvrij ontbijtHeerlijk alternatief voor havermout, waar ik niet altijd al te best op reageer.
- goed van smaaklekker en gezond, samen met spelt en havermout vormen ze een voedzaam ontbijt
- Heerlijke boekweitvlokkenDe biologische boekweitvlokken smaken heerlijk. Goed voor een stevig ontbijt.
- Super gezond!Ik eet het elke ochtend als ontbijt gemengd met yoghurt, honing en verschillende noten..
- Lekker en glutenvrijGelutenvrij alternatief van havermout, goed om te gebruiken bij ontbijt of als toevoeging bij de granola.