Cacao Massa (Biologische)
Maak zelf chocolade met onze biologische cacao massa. Rijk aan mineralen, vitaminen en vezels.
Vanaf 7,95
- Onze klanten beoordelen ons met een !9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? binnen 48 uur verzonden
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Biologische cacao massa
Onze biologische cacao massa is gemalen pasta van biologische cacaobonen. Uitstekend te gebruiken als basis voor chocolade. De cacaomassa heeft een smaakvolle intenste chocoladesmaak en bevat vezels, mineralen en vitaminen. De eigenschappen van cacao komen in chocolade niet helemaal tot haar recht. Dit komt voornamelijk door de toevoeging van suikers en vetten.
Cacaomassa gebruiken
Cacaomassa is een veelzijdig product. Gebruik de cacaomassa door een shake of een smoothie. Tevens is het ook een heerlijke toevoeging over het dessert of over je ontbijt. Daarnaast is het een uitstekende chocolade vervanger.
- Ingrediënten: Cacao massa* (*van Biologische teelt)
- Allergenen informatie: Kan mogelijk sporen bevatten van: gluten, noten, pinda's en sesam.
- Bewaring: Koel, donker en droog bewaren
Art.nr. | 4902 |
---|---|
Merk | De Notenshop |
Art.nr. | 4902 |
---|---|
Merk | De Notenshop |
Land van herkomst | Peru |
Biologisch geproduceerd | Biologisch |
Energie in kJ | 2576 |
Energie in KCal | 615 |
Vetten | 53 g/100g |
- Enkelvoudig onverzadigd | 18,6 g/100g |
- Meervoudig onverzadigd | 2,1 g/100g |
- Verzadigd | 32,3 g/100g |
Eiwitten | 14,5 g/100g |
Voedingsvezels | 10,5 g/100g |
Koolhydraten | 16,8 g/100g |
- Suikers | 3 g/100g |
Zout | 0,11 g/100g |
- Lekkere chocola zionder suiker!Door N op 03-10-20Heerlijk als je zin hebt in echte chocola zonder toevoegingen, maar ook erg goed om mee te bakken (in koekjes, granola etc.)
- Great quality product!Door Ina op 19-09-20This is my second time buying it and i love it! Is sugar free and i can use it for all my keto dessert options.
- Choco duitenDoor Natalya op 24-07-20Om rauw te eten, als basis voor chocolade sauzen, in gebak allerhande. Suikervrije cacao voor liefhebbers van bitter.
- Fantastische ontdekking!Door Ellen op 07-07-20Top product. Ik gebruik ze in kleine stukjes in zelfgemaakte granola of dadel-notenballetjes. Het smaakt niet te bitter dan, heerlijke cacaosmaak en zonder suiker.
- BitterDoor Melissa op 05-05-20Was niet helemaal wat ik verwacht was. Het is vrij bitter en viel ook veel groter uit dan ik verwacht had.