Cacaopoeder (Biologische)
Cacaopoeder biologische. Rijk aan antioxidanten, mineralen en enzymen. Profiteer van onze voordelige bulkverpakking van 800 gram.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Cacaopoeder biologische
Onze cacaopoeder wordt gemaakt van de cacaoboon welke in de Dominicaans Republiek aan de cacaoboom. Na de oogst worden de cacaobonen gedroogd, geroosterd en gemalen waardoor er een cacaomassa ontstaat. Deze massa wordt vervolgens geperst waardoor er poeder en boter ontstaat. Het cacaopoeder is in veel verschillende smaken en kleuren verkrijgbaar. Dit wordt bepaald door de zuurgraad en de kwaliteit van de boon en op welke temperatuur deze geroosterd wordt. Cacaoboter wordt voornamelijk gebruikt om witte chocolade mee te maken.
Profiteer van onze voordelige bulkverpakking van 800 gram.
Cacaopoeder gezond
Er zitten ontzettend veel antioxidanten in cacaopoeder welke helpen vrije radicalen te bestrijden en het verouderingsproces tegen kunnen gaan. Hiernaast zit cacaopoeder boordevol mineralen en aminozuren welke ervoor zorgen dat je een 'gelukkig' gevoel krijgt van chocolade.
Cacaopoeder recepten
Cacaopoeder wordt vooral gebruik bij het bakken van cake, taarten en gebak. Daarnaast kun je het toevoegen aan muesli en granola of verwerken in smoothies of fruitshakes.
cacao bonen* (10/12 gealkaliseerd).
*=biologisch.
- Super lekker en puurTop kwaliteit
Cholademelk
Chocoladesaus
Chocolade ijs. Alle kanten kan je hier mee uit.
Voordelig en goede kwaliteit - LekkerLekkere cacaopoeder, goede prijs/kwaliteit verhouding, fijn in gebruik
- Top kwaliteitHeel lekkere smaak. Ideaal om zelf chocolade of chocolademelk mee te maken.
- HoogwaardigCacaopoeder van Callebaut, je kan niet anders verwachten dan dat dit top product is
- LekkerDeze cacao gebruik ik alle dagen in mijn ontbijt. Wel jammer dat je bij de navul verpakking toch wel wat verliest.