De Halm Quinoa Vlokken (500 gram)
Biologische quinoa vlokken van De Halm in een grote zak van 500 gram. Vervanger van rijst of pasta. Lekker voor een quinoa ontbijt!
- Onze klanten beoordelen ons met een !9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? binnen 48 uur verzonden
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Quinoa vlokken
Quinoa werd in de tijd van de Inca's al verbouwd en was toen een belangrijk graansoort. Vandaar de naam welke 'supergraan' betekent. Je spreekt het woord uit als 'kien-wah'. De meeste quinoa is vooral in Zuid-Amerika terug te vinden en dan vooral in het klimaat van het Andesgebergte. Er zijn een aantal varianten die erg op quinoa lijken ontwikkeld om het graan ook op andere gronden te kunnen bouwen.
Quinoa is rijk aan eiwitten, de samenstelling is bijna hetzelfde als in melk. Daarbij bevat quinoa ook veel vitamine en mineralen en zijn er veel essentiële aminozuren aanwezig in deze graansoort.
Quinoa recept
Je kunt quinoa als vervanger van pasta of rijst gebruiken. Of een heerlijk quinoa ontbijt maken met wat zuivel, gedroogde vruchten en noten.
Voordat quinoa geconsumeerd kan worden, moet het eerst 10 minuten koken in water en 10 minuten nawellen.
- Ingrediënten: quinoavlokken (glutenvrij)
- Allergeneninformatie: Quinoa vlokken van De Halm zijn glutenvrij.
Art.nr. | 5000121 |
---|---|
Merk | De Halm |
Art.nr. | 5000121 |
---|---|
Merk | De Halm |
Land van herkomst | Nederland |
Inhoud | 500 gram |
Allergenen | Glutenvrij |
Biologisch geproduceerd | Biologisch |
Energie in kJ | 1645 kJ |
Energie in KCal | 392,8 kCal |
Vetten | 6,9 g |
- Verzadigd | 1,2 g |
Eiwitten | 16,2 g |
Voedingsvezels | 3,5 g |
Koolhydraten | 63,9 g |
- Suikers | 1,5 g |
Natrium | 0,051 g |
- Lekker en gezondDoor Annemie op 09-02-2021Heel lekker om een quinoapap mee te maken of te mengen onder uw granola. Bovendien nog rijk aan eiwitten.
- Lekker glutenvrij alternatief voor havervlokkenDoor Annemie op 08-12-2020Heel lekker en glutenvrij product om te gebruiken in granola of als alternatief van havermoutpap.
- Goed in meerdere receptjesDoor Annemie op 15-10-2020Ik gebruik dit zowel om quinoapap als granola van te maken. Voor beide receptjes is dit een zeer geschikt product.
- ideaal om bij de müesli te voegenDoor Ingrid op 31-08-2020Deze lekkere quinoavlokken zijn ideaal om bij de muesli te voegen.
- Minder geliefdDoor Marleen op 25-03-2019Gekocht als alternatief van havervlokken om eens iets anders te eten als ontbijt maar is minder geliefd.