
Pindakaas vers met stukjes (bio) 500 gram
Op voorraad
Verse biologische pindakaas met stukjes in een pot van 500 gram. Een heerlijk verse pindakaas met een knapperige bite door de stukjes noot.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Verse biologische pindakaas met stukjes noot van De Notenshop
Geweldig! Wij hebben onze eigen verse pindakaas nu ook met heerlijke stukjes noot. Onze pindakaas word iedere week vers gemaakt van vers geroosterde pinda's. Geniet van de onvergetelijk smaak en knapperige structuur van onze verse pindakaas. Deze pindakaas wordt op ambachtelijke wijze bereid, zonder onnodige toevoegingen.
Verse biologische pindakaas met stukjes kopen
De pindakaas is lekker als beleg voor op brood, op de rijstwafel of als toevoeging aan uw yoghurt. Ook lekker om een appel in partjes te snijden en te dippen in de pindakaas. De stukjes pinda in de pindakaas zorgen voor een lekkere knapperige bite waardoor de smaak van de pinda’s nóg beter naar voren komt.
Onze verse biologische pindakaas is palmfree (palmolie vrij)
100% geroosterde PINDA*, Himalayazout.
*van gecontroleerde biologische oorsprong.
-
Heerlijke pindakaas!Dit is de beste pindakaas die ik al gegeten heb. Licht gezouten, maar zonder andere toevoegingen.
-
Waanzinnig lekkerHelaas nogal verslavend, dus met mate consumeren
-
Bio pindakaas is zoooooo vers en lekkerGewoon super lekker en vers, met stukjes noten en echt een goede prijs
-
de bestebeste pindakaas die ik al gegeten heb
-
super alternatief voor de onbewerkte pindakaasIk was aangenaam verrast door de smaak van deze pindakaas. Anders dan bij de onbewerkte pindakaas, moest ik bij deze niet eerst roeren om ze terug smeerbaar te maken (maar dit kan natuurlijk ook zijn omdat ze net gemaakt was). De stukjes in deze pot geven de pindakaas ook wat extra.









