Opruim-Zondag: Chocolade rozijnen voor maar €2,50! Klik hier!

Waanzinnige Woensdag: Crunchy choco's stracciatella voor €1,95! Klik hier!

Black Friday Marathon: 15% korting op geselecteerde ongebrande noten!

Black Friday Marathon: 20% korting op geselecteerde muesli & granen!

Pompoenpitten

Pompoenpitten

Heerlijke gepelde pompoenpitten van hoge kwaliteit zonder extra toevoegingen. Pompoenpitten zijn een lekkere aanvulling door de salade, door zelfgebakken brood of door je granenontbijtje. Gooi een handje er doorheen of rooster ze eerst even kort in de pan of in de oven voor een extra lekkere bite en volle smaak.

5 producten
sort-descending
Pompoenpitten raw
De Notenshop
Waardering:
96% of 100

Vanaf 3,95

Pompoenpitten raw
Pompoenpitten raw
Pompoenpitten raw (bio)
De Notenshop
Waardering:
95% of 100

Vanaf 4,50

Pompoenpitten raw (bio)
Pompoenpitten raw (bio)
Pompoenpitten geroosterd
De Notenshop
Waardering:
99% of 100

Vanaf 4,95

Pompoenpitten geroosterd
Pompoenpitten geroosterd
Terrasana Pompoenpitten (bio) 750 gram
Terrasana
Waardering:
96% of 100
16,39
5 producten
sort-descending

Pompoenpitten met volle smaak

Pompoenpitten zijn kleine krachtpatsers met een nootachtige smaak en een lekkere bite. Ze geven gerechten nét dat beetje extra en zijn daardoor erg geliefd in zowel hartige als zoete gerechten.

Lekker veelzijdig in gebruik

Je kunt pompoenpitten gemakkelijk strooien over salades, door je ontbijt mengen of gebruiken als topping op een zelfgebakken brood. Ook geroosterd in de pan krijgen ze een extra volle smaak die perfect past bij soepen of ovengerechten.

Altijd handig om in huis te hebben

Met een voorraadje pompoenpitten maak je in een handomdraai je gerechten verrassender. Of je ze nu gebruikt voor het bakken, koken of gewoon als knapperige snack tussendoor, pompoenpitten zijn altijd een goede keuze. Bewaar ze op een droge plek in een afgesloten pot, zodat ze hun smaak en bite behouden.

Pompoenpitten roosteren

Je kunt een handje pompoenpitten zo door je favoriete recept mixen of je kunt ze eerst even roosteren. Pompoenpitten roosteren of bakken is erg makkelijk en geeft extra smaak mee. Verhit de oven op 150 graden en strooi de pitten op een bakplaat met een klein beetje plantaardige olie. In ongeveer 20 minuten zijn de pitten mooi bruin en krokant, klaar om te eten! In de pan bakken werkt ook prima, wel opletten dat je ze niet te lang bakt.