Tarwebloem brood (Biologische)
Tarwebloem brood (Biologische)
Superieure tarwebloem afkomstig van de biologische teelt. 100% natuurlijk en vrij van kunstmatige hulp- en bestrijdingsmiddelen. Ideaal voor het bakken van stevige en brosse broden.
Daarom. De Notenshop.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Omschrijving
Tarwebloem Brood (Biologische)
Het tarwebloem in ons assortiment is afkomstig van de biologische teelt. Dit betekent dat ons bloem vrij is van kunstmatige hulp- en bestrijdingsmiddelen. 100% natuurlijk en dit proeft u terug in uw creaties.
Tarwebloem wordt gemaakt van de tarwekorrel. Wanneer de korrels vermalen en ontdaan worden van zemelen en kiemen ontstaat er tarwebloem. Dit bloem kan uistekend gebruikt worden wanneer u stevige en brosse broden wilt maken.
Voedingswaardes
Energie in kJ
1430
Energie in KCal
337
Vetten
1 g/100g
- Verzadigd
0,1 g/100g
Eiwitten
11 g/100g
Voedingsvezels
2 g/100g
Koolhydraten
70 g/100g
- Suikers
1 g/100g
Zout
0 g/100g
Extra informatie
SKU
5920
Merk
De Notenshop
Land van herkomst
Nederland
Allergenen
Kan sporen bevatten van glutenbevattende granen, pinda, noten en sesamzaad.
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Biologisch geproduceerd
Biologisch
Ingrediënten
TARWEbloem*.
*van biologische teelt.
Klantbeoordelingen
-
UitstekendBloem is heel goed verpakt in een hersluitbare zak heel praktisch, bak er wit brood mee. Lekkere biologische bloem die je ook voor pannenkoeken, koekjes enzovoort kan gebruiken.
-
Zeer goede tarwebloem voor broodDeze bloem is de basis voor mijn zuurdesembrood. Zeer goeie kwaliteit.
-
Heel fijne broodbloemIk gebruik deze bloem al een hele tijd voor ons zuurdesembrood. Grote zakken die gesleep met kleine zakjes voorkomen, heel handig.
-
Verse bloemSamen met andere melen veelzijdig bruikbaar. Zowel in brood als voor clafoutis en taarten samen met andere melden te gebruiken
-
onmisbaar om brood te bakken