Wijnsteen Bakpoeder Bio (180 gr)
Biologische wijnsteen bakpoeder (180 gram) - Mattisson Healthstyle.
- Onze klanten beoordelen ons met een !9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? binnen 48 uur verzonden
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Wijnsteen bakpoeder biologisch van Mattisson
Na het rijpen van wijn blijven er in de vaten wijnsteenkristallen achter. Deze kristallen worden gereinigd en gemalen tot fijn poeder wat gebruikt kan worden als bakpoeder. Het wijnsteen poeder is afkomstig uit Duitsland en bevat geen chemische rijsmiddelen.
Wijnsteen bakpoeder gebruiken
Wijnsteen bakpoeder kan gebruikt worden als rijsmiddel voor allerlei baksels zoals brood, koekjes en taartdeeg. Wijnsteen kan in dezelfde hoeveelheid gebruikt worden als bakpoeder. Gebruik ongeveer 20 gram wijnsteen bakpoeder per 500 gram meel.
- Ingrediënten: Biologische maiszetmeel (24,7%), zuurteregelaar: wijnsteenzuur: monokaliumtartraat E336 (kaliumzout uit wijnsteenzuur), rijsmiddel: natriumbicarbonaat E500 (een natuurlijk mineraal, gemaakt uit steenzout of zeewater).
- Allergenen: Vrij van allergenen
- Bewaren: Koel, droog en gesloten bewaren.
Art.nr. | 1596 |
---|---|
Merk | Mattisson Healthstyle |
Art.nr. | 1596 |
---|---|
Merk | Mattisson Healthstyle |
Land van herkomst | Duitsland |
Biologisch geproduceerd | Biologisch |
Energie in kJ | 1004 kJ |
Energie in KCal | 235 kCal |
Koolhydraten | 44 g / 100 g |
Zout | 17,5 g / 100 g |
- Natuurlijk productDoor Yseboodt op 18-02-21Dit wijnsteen bakpoeder is een natuurlijk product dat je gebak doet rijzen. Een echte aanrader.
- goedDoor Elke op 29-12-20Ik heb dit nog maar 1 maal gebruikt. Ik moet nog een beetje experimenteren.
- Degelijk bakpoederDoor Hans op 27-11-20Best ok en ik ga ook nog andere proberen om zo te weten welke de beste is
- Doet niet veelDoor Maaiken op 29-10-20Had dit gekocht voor in mijn ketobroodjes, maar ik heb niet veel gezien van het rijzen... Het waren precies bakstenen... Waaraan het ligt, dat weet ik niet. Nogthans wel appelazijn toegevoegd, zoals ik op verschillende sites las.
- Goed en handigDoor Bert op 05-08-20In goed afsluitbare pot en ideaal om te bakken, vervangt 1:1 bakpoeder