Aduki Bonen (Biologische)
De adukiboon is een zoete peulvrucht die afkomstig is uit Azië en is ontzettend voedzaam!
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Biologische adukibonen
Adukibonen komen oorspronkelijk uit China, waar de bonen als snack worden gegeten of worden verwerkt tot pasta. Deze bonen zitten boordevol eiwit, wat goed is voor spierherstel en -opbouw. Naast eiwitten bevatten deze bonen ook veel vezels. Deze hebben een positieve werking op je darmen en stoelgang.
Adukibonen hebben een lage glycemische index, waardoor ze voor minimale schommelingen in je bloedsuikerspiegel zorgen. Hierdoor zijn ze heel erg geschikt voor mensen die problemen hebben met hun bloedsuikerspiegel.
Deze kleine roodbruine bonen hebben een notige, licht zoete smaak.
Aduki bonen bereiden
Als je aduki bonen wilt eten moeten je ze eerst weken, het liefst voor minimaal 8 uur. Hierna kook je ze binnen 40 minuten gaar. Als je ze niet geweekt hebt kook je ze binnen 90 minuten ongeveer gaar.
aduki bonen*.
*van biologische teelt.
-
Kleine rode bonenLekker zowel in een koude salade (na koken ;-) als in een warme schotel. Voedzaam en vullend zodat je daarna zelfs het toetje laat staan.
-
Goed productGemakkelijk te koken als je de hooikistmethode gebruikt (kort koken en dan de pan in dekens wikkelen, waardoor die kan blijven garen. vroeger deed men dit in een kist gevuld met hooi)
-
Handig voor rodebonenpastaLekker in smoothies en mochi. Lange kooktijd, maar weken in water helpt.
-
goedprijs kwaliteit is goed lekker veel smaak ik ben tevreden zal deze nog kopen goed
-
mooi klein boontjeIk heb een boontje voor deze soort! Lekker in een sausje, naturel gekookt voor mijn kleine papegaaien. Ze smullen er net zo van als ik.