
Aduki bonen (bio)
De adukiboon is een zoete peulvrucht uit Azië, heerlijk in zowel hartige als zoete gerechten!
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Aduki bonen (bio)
Adukibonen komen oorspronkelijk uit China, waar ze vaak worden gegeten als snack of verwerkt tot pasta. Deze kleine roodbruine bonen hebben een notige, licht zoete smaak. Heerlijk in hartige en zoete gerechten.
Aduki bonen bereiden
Als je aduki bonen wilt eten moeten je ze eerst weken, het liefst voor minimaal 8 uur. Hierna kook je ze binnen 40 minuten gaar. Als je ze niet geweekt hebt kook je ze binnen 90 minuten ongeveer gaar.
aduki bonen*.
*van biologische teelt.
-
Red bean pasteNa mijn reis naar Japan wou ik zelf de red bean paste maken. Is perfect gelukt met deze aduki bonen.
-
lekker in curryik gebruik ze als vleesvervanger in mijn curry. Zeer smakelijk
-
Ik ben fanLekkere bonen, blij met zo'n mooi bio aanbod!
-
The beans look very clean niceThese beans look very fresh clean. I have not gave a try yet. I am sure they will be fine and delicious.
-
Kleine rode bonenLekker zowel in een koude salade (na koken ;-) als in een warme schotel. Voedzaam en vullend zodat je daarna zelfs het toetje laat staan.









