Agavesiroop Mild & Licht Bio (490 gram)
Biologische agavesiroop van de Traay in een grote knijpfles van 490 gram. Lekker zoet en mild van smaak.
- Onze klanten beoordelen ons met een !9.3 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? binnen 48 uur verzonden
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Biologische agavesiroop mild & licht van de Traay
De lichte agavesiroop van de Traay is gemaakt van het sap van de biologisch geteelde Agave Terquilana plant uit Mexico. Het sap wordt gekookt totdat er een stroperige massa ontstaat. De siroop is 100% natuurlijk en hiermee geschikt voor vegetariërs en veganisten.
De siroop kan op dezelfde manier gebruikt worden als bijvoorbeeld dadelstroop en andere zoetstoffen. Heerlijk door de thee of yoghurt. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze natuurlijke zoetstof te verwerken in allerlei baksels.
Agavesiroop is een natuurlijke zoetstof, maar het is en blijft natuurlijk een vorm van suiker. Geniet met mate.
- Ingrediënten: 100 % agavesiroop*. * van biologische oorsprong
Art.nr. | 5012171 |
---|---|
Merk | De Traay |
Art.nr. | 5012171 |
---|---|
Merk | De Traay |
Biologisch geproduceerd | Biologisch |
Energie in kJ | 1309 Kj |
Energie in KCal | 308 kCal |
Vetten | 0,0g/100g |
- Verzadigd | 0,0g/100g |
Eiwitten | 0,0g/100g |
Voedingsvezels | 0,3g/100g |
Koolhydraten | 77g/100g |
- Suikers | 71g/100g |
Zout | 0,0g/100g |
- heerlijkDoor Marleen op 03-02-21De agavesiroop mild en licht bio is zeer lekker.De grootte van de verpakking is ideaal
- Juist zoet genoegDoor Sonja op 29-01-21Deze siroop is superlekker en gemakkelijk te gebruiken door de knijpfles.
- LekkerDoor Sonja op 12-12-20Deze suiker vervanger is lekker en in een handige knijpfles.
- Zoete agavesiroopDoor Elise op 24-11-20Lekkere, zoete agavesiroop. Ook goedkoper dan in de supermarkt!
- LekkerDoor Sonja op 20-11-20Lekker zoet om te gebruiken bij ontbijt of tijdens het bakken