
Amandelschaafsel (bio)
Biologisch amandelschaafsel is ideaal als garnering op taarten en gebak of heerlijk door een zuivelontbijtje.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Biologisch amandelschaafsel
Dit biologische amandelschaafsel is gemaakt van 100% biologische amandelen en kan op veel manieren gegeten worden. Amandelschaafsel wordt veel gebruikt voor de afwerking van gebak en taarten. Daarbij kun je het natuurlijk ook gebruiken als garnering bij recepten, salades of door een lekker zuivelontbijt of havermout pap.
Subtiele crunch aan je creaties
Amandelschaafsel geeft elke traktatie een verfijnde textuur en een lichte nootachtige smaak. Strooi de flinterdunne schijfjes over vers gebakken appeltaart, een smeuïge cake of krokante koekjes voor die extra crunch. Omdat de vliesjes verwijderd zijn, valt het schaafsel soepel over je baksels en trekt het tijdens het bakken nét niet weg, zodat je taart of muffin altijd een mooie, gelijkmatige topping krijgt.
Veelzijdige smaakmaker in hartige en zoete gerechten
Je kunt amandelschaafsel overal inzetten waar je zin in hebt. Meng de schilfers door je zelfgemaakte granola, gebruik ze als garnering op een romige yoghurt of verwerk ze in een frisse salade voor een subtiel nootaccent. In hartige gerechten proef je de amandelsmaak terug in een Thaise curry of Romesco-saus, en in zoete lekkernijen vormen ze de perfecte tegenhanger van zachte chocolade en zoete vruchten.
AMANDELEN*.
*van biologische teelt.
-
HeerlijkHeerlijk bij zelf gebakken speculaas
-
Ideaal om te garnerenGeeft een lekkere touch aan verschillende gerechten, hou ik van.
-
Super!Bestelling werd de volgende dag al geleverd. Alles goed verpakt, geen beschadigingen.
-
KwaliteitGoede kwaliteit
Zeker aan te raden .
Is kekker -
OntbijtLekker met gebakken appeltjes en yoghurt









