De Halm Haverzemelen (500 gram)
Biologische haverzemelen van De Halm in een grote zak van 500 gram.
- Onze klanten beoordelen ons met een !9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? binnen 48 uur verzonden
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Haverzemelen van De Halm
Bij veel graansoorten zitten de korrels verstopt in een kaf welke eerst gebroken of gepeld moet worden voor gebruik. Haverzemelen zijn gemaakt van het buitenste laagje van de korrel en staan vooral bekend om de gezondheidsvoordelen. Haverzemelen passen daardoor ook prima in een dieet.
Haverzemelen gezond
Haverzemelen zijn erg gezond omdat er veel eiwitten en voedingsvezels in haverzemelen zitten die helpen je gezond te houden. Daarnaast zijn haverzemelen ook goed voor je cholesterol gehalte en kan het eten van deze graankorrels helpen bij het gezond houden van de hart- en bloedvaten.
Haverzemelen recepten
Haverzemelen kunnen dagelijks gegeten worden en daarbij zijn ze heel goedkoop verkrijgbaar. Je kunt ze bijvoorbeeld met deeg mengen en brood en koekjes bakken, maar toevoegen aan pasta, soep, sauzen en andere gerechten is ook een gezonde optie. Daarnaast kun je de haverzemelen ook mengen met melk en yoghurt. Wel moet je niet teveel van het product eten. Ongeveer 50 gram per dag is voldoende.
Art.nr. | 5005679 |
---|---|
Merk | De Halm |
Art.nr. | 5005679 |
---|---|
Merk | De Halm |
Land van herkomst | Nederland |
Inhoud | 500 gram |
Biologisch geproduceerd | Biologisch |
Energie in kJ | 1530 kJ |
Energie in KCal | 365 kCal |
Vetten | 7,6g |
- Verzadigd | 1,4g |
Eiwitten | 18g |
Voedingsvezels | 14g |
Koolhydraten | 49g |
- Suikers | 1,3g |
Zout | 0,025g |
- heel goed en verzorgdDoor Joannes op 02-12-20prima dona, heel moeilijk om daar nog iets aan toe te voegen; geen verbetering mogelijk, het is dik in orde zo
- Prima product.Door Ellen op 01-10-20Prima product. Ik gebruik het in combinatie met havervlokken om havermoutpap mee te maken.
- LekkerDoor Edith op 25-05-20Lekker als ontbijt, met fruit of yoghurt. Ook met melk of in gebak.
- Extra vezels bij havermoutDoor Maud op 22-05-20Gebruikt als toevoeging bij een havermout gerecht
Als extra vezels , gezond - nuttige ballastDoor Marc op 21-05-20de volledige graankorrel: korrel plus omhulsel en ballast dat de vertering mee op de goede weg zet!