Kaneel Gemalen Ceylon
Kaneel Ceylon is perfect voorzoete gerechten als cake, taarten en pudding! Wie kaneel zoekt van de allerbeste kwaliteit, kiest voor Ceylon kaneel.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Kaneel ceylon
Wie kaneel zoekt van de allerbeste kwaliteit, kiest voor Ceylon kaneel. Ceyon kaneel wordt gewonnen van de barst van de kaneelboom (de Cinnamomum Verum). De binnenste barst wordt verwijdert, vervolgens worden deze stukken gedroogd. Door het drogen verandert de kleur en rollen deze stukken zich vanzelf op. Van deze rollen worden vervolgens pijpjes gesneden.
In de laatste stap worden deze rollen vermalen tot poeder. Kaneel heeft een heerlijke zoete smaak en heeft een vol aromatische geur.
Tips!
Kaneel wordt voornamelijk gebruikt in zoete gerechten als cake, taarten en pudding. Ook is het mogelijk om kaneel te verwerken in hartige gerechten zoals rijst, couscous of bij varkensvlees.
Kaneel poeder kunt u beste op het laatste moment pas toevoegen. Wanneer je kaneel een langere tijd verwarmt kan het een bittere smaak krijgen. Wanneer je gebruik maakt van kaneelstokjes heb je dit probleem niet.
100% kaneel (ceylon)
- De echte kaneelGeen namaak zonder de smaak van kaneel zoals ik al in supermarkten heb gehad
Duurder product wel - Past bij bijna allesDeze gemalen kaneel heeft een super lekkere smaak. Ik eet het bijna dagelijks
- ziet er goed uitnog maar even gebruikt. goed product met een fijne smaak en aroma. voorzichtig gebruiken, stuift hard
- (h)eerlijkgoede smaak, zeer fijn gemalen. Het eerst verwerken in melk, water, appelsap,... is aangeraden om het dan bij het mengsel te gieten om klonter te vermijden
- Lekker met appelS morgens bestaat mijn ontbijt uit havermout, een appel, melk en een halve koffielepel geurende kaneel. Als je verkouden bent kun je het ook zo eten met een lepel honig.