Kokosbloesem suiker (Biologische)
Kokosbloesemsuiker biologische en raw. Antibacterieel, antiviraal en ontstekingsremmend. Gezonde vervanger van kristalsuiker. Profiteer van onze voordelige bulkvepakking van1 kilo!
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.3 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Kokosbloesemsuiker biologische en raw
Kokosbloesemsuiker is net als palmsuiker een gezonde vervanger van kristalsuiker. Onze kokosbloesem suiker komt uit Indonesië en wordt gewonnen uit de kokosbloesem die aan een kokosnotenboom groeit. Het sap wordt verdampt zodat er een vaste stof overblijft, verder wordt de suiker niet bewerkt.
Profiteer van onze voordelige bulkverpakking van 1 kilo!
Kokosbloesemsuiker gezond
Doordat deze suiker nauwelijks bewerkt is, is kokosbloesem suiker een natuurlijk bron van vele vitaminen en mineralen. Dit is de reden dat deze suiker superfood wordt genoemd en staat dan ook hoog op de lijst met meest duurzamen zoetstoffen ter wereld. Kokos staat erom bekend een positieve werking te hebben op het lichaam. Het is namelijk antibacterieel en antiviraal en kan als ontstekingsremmer werken. Daarnaast kan het ook goed zijn voor het verlagen van het cholesterolgehalte.
Kokosbloesemsuiker gebruiken
Zoals al eerder vermeld is kokosbloesemsuiker een veel gezondere variant van kristalsuiker en dus een uitstekende vervanger voor in warme dranken. Daarnaast kun je deze heerlijke suiker ook gebruiken om koekjes, cake en taarten mee te bakken. Ook kun je het mengen door yoghurt en andere tussendoortjes.
Kokosbloesem suiker* (* van biologische teelt).
- Goed en zoetLekkere vervanger van de traditionele suiker. Je hebt er zelfs minder van nodig.
- Ook lekker om te karameliserenIk heb deze suiker vooral gebruikt op ontbijttaartjes met banaan. Bovenop wat kokosbloemsuiker en als het taartje uit de oven komt, ligt er een lekker krokant laagje op de banaan.
- Goede kwaliteit kokosbloesemsuikerGoede kwaliteit kokosbloesemsuiker, heerlijk in alle chocolade gebak
- goede kwaliteitDe kokosbloemsuiker gebruik ik vaak als vervanger van gewone suiker. Het heeft een lekkere smaak en structuur.
- Gezonde suikerGezonder dan gewone suiker, lekker van smaak en goede prijs kwaliteit!