Oersuiker (Biologische)
Biologisch oersuiker wordt ook wel ongeraffineerde rietsuiker, oerzoet, rapadura of sucanat genoemd. Bestel biologisch oerzoet gemakkelijk per kilo of per 25 kilo voor grootverbruik.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Oersuiker (Biologische)
Biologisch oersuiker van De Notenshop is afkomstig uit Ecuador en bestaat uit ongeraffineerd suikerrietsap. Het sap van suikerriet wordt namelijk gefilterd, vervolgens ingedampt en uiteindelijk tot kleine korrels vermalen. Het voordeel van oersuiker is dat het alle voedingsstoffen en mineralen nog bevat. Het behoud van alle mineralen kan er soms wel voor zorgen dat het suiker ietwat zoutig smaakt.
Oersuiker, rapadura, sucanat of oerzoet?
Het biologische oersuiker uit Ecuador wordt lang niet altijd oersuiker genoemd. Het staat ook wel bekend als rapadura, sucanat en oerzoet. In Nederland wordt het in de meeste gevallen oerzoet of oersuiker genoemd. Maar het kan voorkomen dat er in een recept staat dat er sucanat of rapadura benodigd is.
Biologisch oersuiker kopen
Ons biologische oersuiker bestelt u hier gemakkelijk in de gewenste hoeveelheid. Van een handige verpakking van 1 kilogram tot een grote baal van 25 kilogram voor grootverbruik. De hoogste kwaliteit biologisch oersuiker bestelt u bij De Notenshop tegen de scherpste prijs.
rietsuiker*.
*van biologische teelt.
-
Goed vervangerBevat meer dan gewone suiker en heb er minder van nodig in een recept.
-
Fijne alternatiefIk vind het een meer voedzame alternatief voor gewone suiker, en niet te duur. Je kunt er minder van gebruiken ook, en geeft een beetje een smaak van karamel.
-
heel goedde meest zuivere vorm van suiker en erg lekker. Blij dat dit hier verkocht wordt
-
Heel goede suikerDeze oersuiker is heel gezond. Ik gebruik deze afwisselend met rietsuiker om eigen kombucha te maken. De smaak van de suiker is in het begin even wennen maar deze bevat meer mineralen en voedingswaarde dan de rietsuiker.
-
GreatVery niice, i Used it for baking and i am very satisfied with the product!