Quinoameel (Biologische)
Biologisch quinoameel voor het bakken van de lekkerste lekkernijen. Het is een uitstekende vervanger van ''normale'' meel.
Vanaf 4,25
- Onze klanten beoordelen ons met een !9.3 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? binnen 48 uur verzonden
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Biologische quinoameel
Quinoameel is gemaakt van fijngemalen quinoa zaden. Quinoa is oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Amerika en behoord tot de echte superfoods. De quinoa is voor het fijn malen eerst gewassen om de saponinen te verwijderen. Deze superfood is rijk aan aminozuren, eiwitten en vitaminen. Onze quinoameel is van biologisch gecontroleerde teelt en vrij van extra toevoegingen.
Quinoameel gebruiken
Quinoameel is uitermate geschikt voor het bakken van brood, gebak en andere smaakvolle baksels. Maak bijvoorbeeld het beslag voor taarten, wafels en pannenkoeken. Bij het bakken of koken met quinoameel gebruik je vaak een kortere bak- of kooktijd en een lagere temperatuur.
- Ingrediënten: quinoa* (*van Biologische teelt)
- Allergenen informatie: Kan mogelijk sporen bevatten van: gluten, noten, pinda's en sesam.
- Bewaring: Koel, donker en droog bewaren.
Art.nr. | 5115 |
---|---|
Merk | De Notenshop |
Art.nr. | 5115 |
---|---|
Merk | De Notenshop |
Land van herkomst | Peru |
Biologisch geproduceerd | Biologisch |
Energie in kJ | 1420 |
Energie in KCal | 339 |
Vetten | 8,2 g/100g |
- Verzadigd | 0 g/100g |
Eiwitten | 11,5 g/100g |
Voedingsvezels | 5,1 g/100g |
Koolhydraten | 66,7 g/100g |
- Suikers | 1,34 g/100g |
- Eens iets andersDoor Annemie op 08-12-2020Lekker meel en eens iets anders. Het is wel belangrijk dat je weet dat dit een meelsoort is die je in combinatie met andere meelsoorten dient te gebruiken.
- Pizza'sDoor Liliana op 28-05-2020Ik gebruik het voor brood en pizza bodem's. Is heel lekker e super gezond!
- Weinig smaakDoor Caroline op 14-05-2020Heel nuttig ter vervanging van spelt meel, maar geeft niet veel smaak
- Weinig smaakDoor Caroline op 14-05-2020Heel nuttig ter vervanging van spelt meel, maar geeft niet veel smaak
- Goed alternatief voor tarwemeelDoor Anna Stevens op 25-04-2020In de cakes vind ik het niet perfect geslaagd als bloemalternatief . Voor brood is het dan weer ok als men mengt met voldoende gewone tarwebrood . Toch eerder een moeilijk produkt voor mij