Rozijnen (Biologische)
Rozijnen (sultana's) biologisch geteeld in Turkije en zonder toegevoegde suikers, heerlijk puur, raw en ongezwaveld.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Rozijnen biologisch
Onze biologische rozijnen zijn afkomstig uit Turkije. Ze hebben van nature een zoete smaak. Dit komt omdat de druiven waar de rozijnen van gemaakt worden behoorlijk zoet zijn. Uit deze druiven wordt het vocht getrokken zodat alleen het schilletje overblijft. Door ze in de zon te laten drogen en verder niet te bewerken zijn ze lekker puur en dat proef je!
Rozijnen biologisch gezond
Zoals al eerder vermeld bevatten de rozijnen behoorlijk veel natuurlijke suikers. Daarnaast zitten er veel voedingsvezels in rozijnen die kunnen bijdragen aan een goede darmwerking en stoelgang. Daarnaast zitten er eiwitten in rozijnen die ieder mens nodig heeft om onder anderen de spieren soepel en sterk te houden. Het natrium die in rozijnen zit helpt hier ook bij! Rozijnen bevatten bijna geen vet waardoor een handje per dag een goede toevoeging van het dagelijkse eetpatroon is.
Biologische rozijnen eten
Je kunt rozijnen gewoon zo eten om er lekker van te snoepen. Je kunt ze ook door een haver of zuivelontbijt mengen met een handje noten en ander gedroogd fruit. Zo ben je gegarandeerd van een goed begin van de dag!
rozijnen*, zonnebloemolie*.
(*van biologische teelt).
- zwavelvrij en bio : topLekker gele rozijnen , gebruik het in tal van recepten maar ook zo uit het vuistje .
- Lekkere rozijnenDeze rozijnen smaken hoe rozijnen horen te zijn, heerlijke zoet met een bite
- Lekker, vers en gezond!Ik gebruik ze in taarten, koekjes... Ik eet er elk een handvol van. Ze zijn goed voor het hart!
- SuperlekkerHeel lekkere rozijnen, kunnen zowel uit het vuistje gegeten worden of verwerkt in een gerecht
- Zoet en niet plakkerigLekkere rozijnen die niet te duur zijn. Handig als snack of om extra bij de muesli te doen.