
Terrasana Mugi miso 350 gram
Op voorraad
Terrasana Mugi Miso, sojapasta met gerst. Een heerlijke smaakmaker veel gebruikt in de Aziatische keuken.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Terrasana Mugi miso 350 gram
Een bekende smaakmaker in de Japanse keuken: Miso. De biologische sojapasta met gerst is op traditionele Japanse wijze minimaal 12 maanden gefermenteerd. In deze tijd wordt de smaak optimaal gerijpt en worden gezonde eigenschappen toegevoegd. Het resultaat van deze fermentatieperiode, is een heerlijke pasta die vaak wordt gebruikt in soepen, groentegerechten en sushi. De Miso is mild krachtig van smaak en bevat een mix van alle 5 smaken: zoet, zout, zuur, bitter en umami. Een ware smaaksensatie.
Tip: Met deze Mugi Miso maak je de lekkerste misosoep.
Na opening in de koelkast bewaren.
SOJAbonen*, GERST*, water, zeezout, koji-ferment*.
*=van biologische landbouw.
-
Lekker als bouillonEen schepje hiervan in soep of spaghettisaus geeft net dat beetje meer diepte aan de smaak.
-
misosoepniets beter dan terug op krachten komen dan met een leker kommetje misosoep
-
Zeer lekkerNog nooit gekocht , is super bij Koreaanse gefermenteerde Chinese kool met bouillon van miso. Smaak zit goed
-
Ga ik nog kopen!Ik had nog nooit miso geproefd en kocht dit om miso soep te maken. Ronduit heerlijk! Ik ben blij dat ik dit kwalitatief product ontdekt heb.
-
Krachtige umami smaakDeze miso is ongepasteuriseerd, zodat alle enzymen en voedingsstoffen bewaard blijven.









