Wegens drukte kan het voorkomen dat je order later wordt bezorgd dan dat je van ons gewend bent. Ons excuus voor het ongemak!

Vanaf €35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.4!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt
94% van 100
9.4 / 10
Toon alle reviews
Zoeken
Klantenservice
+31(0)85-7731163

Wijnsteen Bakpoeder (Biologische)

Selecteer hoeveelheid
600 gram BV
Info
Op voorraad
8,95
 14,92/kg
25000 gram baal
Info
Op voorraad
325,00
 13,00/kg
Bewaren
De Notenshop
Waardering:
95% of 100

Wijnsteen bakpoeder biologisch. Voor het rijzen en luchtig maken van broden, gebak en koekjes. 

Daarom. De Notenshop.
  • Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
  • Onze klanten beoordelen ons met een
    94% van 100
    9.4 / 10
    Toon alle reviews
    !
  • De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
  • Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
  • Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Omschrijving

Wijnsteen biologische bakpoeder

In deze bakpoeder variant is wijnsteenpoeder en natriumbicarbonaat, ook wel baksoda, gemengd met elkaar. Aan deze combinatie zijn geen chemische middelen toegevoegd. Wijnsteen bakpoeder kan gebruikt worden om broden te laten rijsen of om gebak en koekjes luchtiger te maken. 

Je kunt bakpoeder tot een half jaar lang bewaren wanneer het goed afgesloten en donker bewaard word.

 

Voedingswaardes
Energie in kJ
1004
Energie in KCal
233
Vetten
0 g/100g
- Verzadigd
0 g/100g
Eiwitten
0 g/100g
Voedingsvezels
0 g/100g
Koolhydraten
44 g/100g
- Suikers
0 g/100g
Zout
17,5 g/100g
Extra informatie
SKU
5027
Merk
De Notenshop
Land van herkomst
EU
Allergenen
Kan mogelijk sporen bevatten van gluten, noten, pinda's en sesam.
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Biologisch geproduceerd
Biologisch
Ingrediënten

maïszetmeel*, 24.7% zuurteregelaar: wijnsteen (monokaliumtartraat), natriumbicarbonaat. (*=van biologische teelt)

 
Klantbeoordelingen
4.75 / 5
95%
Gemiddelde uit 62 reviews
  1. Bakpoeder
    Uw beoordeling
    80%

    Door Gaëlle

    Op

    Gekozen als biologisch alternatief voor bakpoeder. Lijkt wel minder krachtig dan verwacht.
  2. Top
    Uw beoordeling
    100%

    Door Carine

    Op

    Heel handig in gebruik voor de lekkere gezonde koekjes die,we steeds bakken
  3. TOP
    Uw beoordeling
    100%

    Door Camille

    Op

    D;C, DK,V DFLV,K DF;:V DF;LKV LDFK,V LFK ,VFK V;K, DFK, KV D;F,V ;D FV;,DF V
  4. Dit maakt maakt het deeg luchtiger wanneer je geen gluten mag eten.
    Uw beoordeling
    100%

    Door Patricia

    Op

    Ik doe dit in combinatie met de psylliumvezels in mijn glutenvrije en ook koolhydraatarm broodjes deeg om de broodjes luchtiger te maken en te laten rijzen.
  5. Geen zelfrijzend bakmeel meer nodig
    Uw beoordeling
    100%

    Door Lien

    Op

    Werkt perfect! Toevoegen aan gewone bloem en je bakt er perfecte taarten mee