
Wijnsteen bakpoeder (bio)
Wijnsteen bakpoeder biologisch. Voor het rijzen en luchtig maken van broden, gebak en koekjes.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- 100% tevredenheidsgarantie De beste kwaliteit en service met
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Wijnsteen biologische bakpoeder
In deze bakpoeder variant is wijnsteenpoeder en natriumbicarbonaat, ook wel baksoda, gemengd met elkaar. Aan deze combinatie zijn geen chemische middelen toegevoegd. Wijnsteen bakpoeder kan gebruikt worden om broden te laten rijzen of om gebak en koekjes luchtiger te maken.
Je kunt bakpoeder tot een half jaar lang bewaren wanneer het goed afgesloten en donker bewaard word.
maïszetmeel*, 24,7% zuurteregelaar: wijnsteen (monokaliumtartraat), natriumbicarbonaat.
*=van biologische teelt.
-
GezondIk ben nog aan het experimenteren met hoeveelheid (blijkbaar 1/3 meer nodig dan de gewone bakpoeder?) maar ben gewoon blij dat het er gezondere optie is zonder E450.
-
Lekker en gezondJe zou denken het is maar bakpoeder. En toch. Wij proeven het verschil in onze baksels. Bovendien is het veel gezonder dan de gewone bakpoeder van de supermarkt.
-
Doet wat het moetPoeder dat doet wat het moet, niet lekker van smaak maar is ook niet de bedoeling. Moet verwerkt worden in de bereiding.
-
Heel goedHeel tevreden van. Heb dit gebruikt om speltbrood te bakken en het heeft mijn brood goed doen rijzen.
-
Altijd 1/3 meer dan 'gewone bakpoeder'.Ik vind dat je niets mis kan doen met wijnsteenboekpoeder, na even lezen doe ik voor recepten met bakpoeder gewoon altijd 1/3e meer dan gewone bakpoeder. Ook als je 'te veel' zou doen, komt er geen wrange smaak in het gebak.