
Wijnsteen bakpoeder (bio)
Wijnsteen bakpoeder biologisch. Voor het rijzen en luchtig maken van broden, gebak en koekjes.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Wijnsteen biologische bakpoeder
In deze bakpoeder variant is wijnsteenpoeder en natriumbicarbonaat, ook wel baksoda, gemengd met elkaar. Aan deze combinatie zijn geen chemische middelen toegevoegd. Wijnsteen bakpoeder kan gebruikt worden om broden te laten rijzen of om gebak en koekjes luchtiger te maken.
Je kunt bakpoeder tot een half jaar lang bewaren wanneer het goed afgesloten en donker bewaard wordt.
maïszetmeel*, 24,7% zuurteregelaar: wijnsteen (monokaliumtartraat), natriumbicarbonaat.
*=van biologische teelt.
-
Werkt goedHeb de indruk dat ik er iets meer van moet gebruiken dan gewoon bakpoeder, maar werkt dus zeker even goed.
-
Kwaliteitsvolle bakpoederVeel gezonder dan de traditionele bakpoeder. Is zuinig in gebruik.
-
GezonderGezonder alternatief, ik vind het voorlopig beter voor cakes dan voor koekjes. Ik moet me nog beter in verdiepen
-
BakpoederGoede bakpoeder, in dezelfde hoeveelheid te gebruiken als gewone bakboeder
-
BakpoederGoede bakpoeder, in dezelfde hoeveelheid te gebruiken als gewone bakboeder









