Amandelmeel (bio)
Biologisch amandelmeel, 100% zuiver en altijd vers. Van nature glutenvrij.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Biologisch amandelmeel
Amandelmeel is een meelsoort die wordt gemaakt van geblancheerde amandelen. Geblancheerde amandelen zijn amandelen die kort worden gekookt in water, waardoor het bruine vliesje van de amandel gemakkelijk loslaat. Hierna worden de amandelen fijngemalen tot amandelmeel.
Amandelmeel is van nature glutenvrij én laag in koolhydraten. Perfect voor mensen die een speciaal dieet volgen!
Bakken met biologisch amandelmeel
Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen amandelmeel in hun recepten. Je kunt alleen niet zomaar elke bloemsoort vervangen door amandelmeel. Amandelmeel mag namelijk niet hoger verhit worden dan 180 ˚C. Doe je dit wel? Dan bestaat de kans dat het amandelmeel zuur wordt.
Met amandelmeel kan je alle kanten op: bak er de lekkerste cakejes, taarten en zelfs pannenkoeken mee!
AMANDELEN*.
*van biologische teelt.
-
Heerlijk om mee te bakken.Ik heb al mijn koekjes verwerkt in amandelmeel, omdat het een super lekkere smaak geeft aan het geheel.
-
Ideale bakvervanging voor tarweGlutenvrij, heel lekker, gebak nooit droog.
-
Fijn gemalen.Amandelmeel gebruiken we veel om koekjes mee te maken.
-
Zuiver productZeer tevreden en zou hier zo terug bestellen
-
Amandelmeel zoals het hoort te zijnGemakkelijk te gebruiken in allerlei glutenvrij en/of vegan gebak. Ook bananencake is op zijn best met wat amandelmeel.