
Amandelmeel naturel
Naturel amandelmeel met een volle, nootachtige smaak. Gemaakt van gemalen bruine amandelen en perfect om mee te bakken!
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Amandelmeel naturel
Amandelmeel is een populair alternatief voor tarwemeel en wordt gemaakt van gemalen amandelen. In dit geval zijn het geen geblancheerde (witte) amandelen, maar bruine amandelen. Dat geeft het meel een iets donkerdere kleur en een vollere, nootachtige smaak. Ideaal voor wie houdt van een robuust bakresultaat met nét wat meer karakter!
Bakken met amandelmeel
Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen amandelmeel in hun recepten. Je kunt alleen niet zomaar elke bloemsoort vervangen door amandelmeel. Amandelmeel mag namelijk niet hoger verhit worden dan 180 ˚C. Doe je dit wel? Dan bestaat de kans dat het amandelmeel zuur wordt.
Ons naturel amandelmeel is uitstekend te gebruiken voor het bakken van brood, pannenkoeken en nog veel meer!
AMANDELEN.
-
OkeNiets op aan te merken, er valt niet veel aan te reviewen
-
PerfectGoede kwaliteit en verzorgde verpakking
-
Lekker en gezondDit amandelmeel gebruik ik om amandelbrood te bakken. Ik vind het lekkerder dan het witte en het is ook voedzamer. Ik meng het tegenwoordig wel met een deel wit amandelmeel.
-
Smaakvolle notenmeelDeze gebruik ik heel graag door zijn aangename smaak in verschillende gerechten.
-
Super voor in no bake dessertsIk gebruik het voor in desserts die je niet in de oven bakt. Het smaakt sterk door naar amandelen.









