
Terrasana Amandelpasta wit 250 gram
Op voorraad
Amandelpasta wit zonder zout 250 gram van Terrasana.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Terrasana Amandelpasta wit 250 gram
De witte amandelpasta van Terrasana is een heerlijke pasta gemaakt van zorgvuldig geselecteerde witte amandelen. Door het kort blancheren laten de velletjes los, waardoor een zachte en milde smaak ontstaat. De amandelen worden vervolgens koud gemalen tot een romige, goed smeerbare pasta met een subtiele nootachtige toon.
Gebruik deze amandelpasta als smaakvolle spread op brood, crackers of rijstwafels, of voeg een lepel toe aan yoghurt, smoothies of baksels. De pasta leent zich ook uitstekend voor zowel zoete als hartige gerechten, bijvoorbeeld als ingrediënt in zelfgemaakte mueslirepen of sauzen.
Een pure en zachte amandelpasta die iedere dag net dat beetje extra smaak geeft.
geblancheerde AMANDELEN*.
*=van biologische landbouw.
-
LekkerLekkere pasta, ik maak er gezonde choco mee
-
Verrassend lekkerOns gezin is fan van deze smeerpasta, zowel ons zoontje van 15 maanden als wijzelf. Deze pasta smeert zeer eenvoudig en is super lekker. Een aanrader!
-
Lekker en valt in de smaak bij de dochterLekker productje dat ook in de smaak valt bij de dochter.
Het product heeft wel een heel lopende consistentie dus is niet zo makkelijk in gebruik: je morst er makkelijk mee maar eens je dit weet, kan je hier rekening mee houden. Het voordeel hiervan is wel dat het een mooie egale pasta blijft en is er dus geen scheiding tussen het vaste gedeelte en de olie wat het dan wel weer handiger in gebruik maakt. Dus de lopende consistentie heeft zo zijn voor- en nadelen. -
SmeuïgLekker bij een appel of banaan als snack na het sporten. Ook als topping op havermoutpap zeker geslaagd.
-
LekkerHet is de eerste keer dat ik amandelpasta probeer en zeker niet de laatste.









