Volkoren Boekweitmeel Bio (400 gram)
100% natuurlijke boekweitmeel. Dit meel is te gebruiken voor gebak of pannenkoeken/poffertjes en wafels.
- Onze klanten beoordelen ons met een !9.3 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? binnen 48 uur verzonden
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Smaakt biologisch volkoren boekweitmeel
Boekweitmeel is zeer gezond door de hoge aanwezigheid van lysine (eiwit). Dit eiwit wordt niet door het lichaam aangemaakt en moet dus uit voeding gehaald worden. Boekweitmeel is ook rijk aan andere voedingsstoffen zoals fosfor, magnesium en kalium.
In de Aziatische keuken wordt boekweitmeel vaak gebruikt om Soba-pasta te maken of boekweitpasta. In Europa worden er pannenkoeken, poffertjes of wafels van gemaakt. Vervang 10% van je bakmeel voor boekweitmeel.
- Ingrediënten: 100% biologische boekweit *van biologische oorsprong.
- Allergenen: Kan sporen bevatten van: Lactose, ei, gluten, soja, tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, kamut, mais, lupine, noten en sesam.
Art.nr. | 110972 |
---|---|
Merk | Smaakt |
Art.nr. | 110972 |
---|---|
Merk | Smaakt |
Inhoud | 400 gram |
Biologisch geproduceerd | Biologisch |
Kenmerken | Volkoren |
Energie in kJ | 1402 kJ |
Energie in KCal | 358 KCal |
Vetten | 2 g |
- Enkelvoudig onverzadigd | 1,26 g |
- Meervoudig onverzadigd | 1,40 g |
- Verzadigd | 0,74 g |
Eiwitten | 13 g |
Koolhydraten | 72 g |
- Suikers | 2 g |
Zout | 0,01 g |
- KwaliteitsmeelDoor Anne op 23-01-2021Juiste structuur om te gebruiken in desserts als alternatief voor klassiek bakmeel.
- Fijn gemalenDoor Tom op 23-01-2021Een tamelijk fijn gemalen maar volwaardig meel. Ik bak er brood mee, en dat gaat goed in combi met wat andere melen.
- ideaal om te bakkenDoor Christel op 07-01-2021eveneens een goed alternatief voor tarwe bij bakken van brood, koekjes en taart
- Ideaal als broodvervangerDoor Tom op 26-11-2020Ik gebruik deze nu al maanden om brood te bakken. Ik meng nog wat andere bij voor iets meer stevigheid.
- Fijn gemalenDoor Tom op 31-10-2020Boekweit meel gebruik ik deels om brood te bakken, beter alternatief voor graan. Goed product.