Smaakt Volkoren Boekweitmeel Bio (400 gram)
Smaakt Volkoren Boekweitmeel Bio (400 gram)
100% natuurlijke boekweitmeel. Dit meel is te gebruiken voor gebak of pannenkoeken/poffertjes en wafels.
Daarom. De Notenshop.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Omschrijving
Smaakt Volkoren Boekweitmeel Bio (400 gram)
Boekweitmeel is zeer gezond door de hoge aanwezigheid van lysine (eiwit). Dit eiwit wordt niet door het lichaam aangemaakt en moet dus uit voeding gehaald worden. Boekweitmeel is ook rijk aan andere voedingsstoffen zoals fosfor, magnesium en kalium.
In de Aziatische keuken wordt boekweitmeel vaak gebruikt om Soba-pasta te maken of boekweitpasta. In Europa worden er pannenkoeken, poffertjes of wafels van gemaakt. Vervang 10% van je bakmeel voor boekweitmeel.
Voedingswaardes
Energie in kJ
1496
Energie in KCal
353
Vetten
2,0 g/100g
- Verzadigd
0,40 g/100g
Eiwitten
9,0 g/100g
Voedingsvezels
5,6 g/100g
Koolhydraten
72 g/100g
- Suikers
2,0 g/100g
Zout
0 g/100g
Extra informatie
SKU
110972
Merk
Smaakt
Inhoud
400 gram
Allergenen
Kan sporen bevatten van gluten, pinda's, soja, melk, noten, sesamzaad.
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Biologisch geproduceerd
Biologisch
Ingrediënten
: volkoren boekweitmeel*. (*=biologisch).
Kenmerken
Volkoren
Klantbeoordelingen
4.75 / 5
Gemiddelde uit 15 reviews
-
Handig en gezondHandige verpakking. Gezonder alternatief, ideaal voor gezond mee te bakken.
-
KwaliteitsmeelJuiste structuur om te gebruiken in desserts als alternatief voor klassiek bakmeel.
-
Fijn gemalenEen tamelijk fijn gemalen maar volwaardig meel. Ik bak er brood mee, en dat gaat goed in combi met wat andere melen.
-
ideaal om te bakkeneveneens een goed alternatief voor tarwe bij bakken van brood, koekjes en taart
-
Ideaal als broodvervangerIk gebruik deze nu al maanden om brood te bakken. Ik meng nog wat andere bij voor iets meer stevigheid.