Cacaoboter
Cacaoboter
Cacaoboter (Callebaut) is perfect om zelf chocolade mee te maken.
Daarom. De Notenshop.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Omschrijving
Callebaut cacaoboter callets
Wanneer cacaobonen gemalen worden komt er een soort vette cacaomassa vrij welke verdeeld wordt in ruwe cacaoboter en cacaopoeder. De samenstelling van cacaoboter kan maar uit 3 stoffen bestaan, namelijk pamitinezuur, oleïnezuur en stearinezuur. Hierdoor kunnen 3 samenstellingen ontstaan welke afhankelijk is van het smeltpunt en de kristalisatie.
Cacaoboter recept
Cacaoboter wordt gebruikt voor het maken van chocolade, maar ook als vetstof voor bakken en braden. Doordat chocolade ongeveer op lichaamstemperatuur gemaakt wordt smelt het heerlijk weg op je tong.
Voedingswaardes
Energie in kJ
3766
Energie in KCal
900
Vetten
100 g/100g
- Verzadigd
60,2 g/100g
Eiwitten
0 g/100g
Voedingsvezels
0 g/100g
Koolhydraten
0 g/100g
- Suikers
0 g/100g
Zout
0 g/100g
Extra informatie
SKU
4766
Merk
De Notenshop
Land van herkomst
België
Allergenen
Kan mogelijk sporen bevatten van glutenbevattende granen, noten, pinda's en sesamzaad.
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Biologisch geproduceerd
Niet biologisch
Ingrediënten
100% cacaoboter.
Klantbeoordelingen
4.7 / 5
Gemiddelde uit 75 reviews
-
Prima productPrima product, ik gebruik dit om de viscositeit van chocolade aan te passen
-
Goed productBen echt tevreden! Was op zoek naar een goede cacaoboter, heb het eindelijk gevonden!
-
Perfect voor pralines en andere chocolade productenSmelten goed en perfect om te verwerken. Ik heb er pralines mee gemaakt en ze waren heel goed gelukt. Jammer genoeg heb ik er geen foto van gemaakt.
-
Ideale grootte.Mooie callets cacaoboter, ze zijn niet te groot zodat ze makkelijk te smelten zijn.
-
heerlijkik gebruik dit ipv olie in de brownies, heel lekker en geeft nog meer smaak naar cacao in de cakes