
Cacaopoeder naturel (bio)
Biologisch cacaopoeder. De perfecte toevoeging aan verschillende baksels of je ontbijt.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Cacaopoeder naturel (bio)
Onze cacaopoeder wordt gemaakt van de cacaoboon. Na de oogst worden de cacaobonen gedroogd, geroosterd en gemalen tot een cacaomassa. Deze massa wordt vervolgens geperst, waardoor er cacaopoeder en cacaoboter ontstaat.
Deze biologische cacaopoeder is niet gealkaliseerd (ook wel natural cacao). Hierdoor heeft het een lichte kleur en een intensere, fruitige cacaosmaak.
100% cacaopoeder*
*biologisch.
-
Is een natuurproduct ...Deze batch is niet zo heel lekker , maar ik heb al héél lekkere gehad , het is en blijft natuurlijk een natuurproduct ...
-
Snelle leveringLost niet goed op in vloeistoffen en het poeder bevat nogal veel klonters.
-
Helemaal verslaafd !!Juist recentelijk heb ik deze cacao ontdekt en ik ben helemaal om !!
Zááálig !! Ik eet geen suiker , dus eet de cacao zo met de lepel , en hij is lekker bitter en echt heel lekker van smaak , alleen zien dat je niet praat terwijkl je hem in je mond hebt of je moet hoesten !!...
Ik gebruik hem ook bij gerechten voor mijn man en hij is inderdaad moeilijker oplosbaar ...dat moet je wel weten . -
Superlekkere cacaoLekker bitter , ik ben helemaal om voor de naturelle cacao . Wist eigenlijk niet dat er 2 soorten waren , door de grote prijsstijging ben ik wat gaan kijken naar de rest van de cacaoproducten en vond deze ...ik ben hellemaal verkocht !!
-
Wel een heel uitgesproken smaakIk vind hem heel lekker , maar kan me voorstellen dat het voor sommige mensen wennen is , is zeer uitgesproken in smaak , daar ik geen suikers eet , eet ik de poeder zo , voor mij wel een leuke smaakervaring , veel uitgesprokener als de gealkalaniseerde versie









