Vanaf €35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.4!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt
94% van 100
9.4 / 10
Toon alle reviews
Zoeken
Klantenservice
+31(0)85-7731163

De Notenshop Foodmagazine

1,99
Niet op voorraad
De Notenshop
Waardering:
73% of 100

Ons gloednieuwe De Notenshop Foodmagazine is een must-have voor notenliefhebbers, bakliefhebbers – eigenlijk iedereen!

Daarom. De Notenshop.
  • Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
  • Onze klanten beoordelen ons met een
    94% van 100
    9.4 / 10
    Toon alle reviews
    !
  • De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
  • Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
  • Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Omschrijving

De Notenshop Foodmagazine

Dit jaar vieren we dat wij al 60 jaar mogen werken aan het maken van de lekkerste noten en andere producten. 

WIl jij graag meer weten over onze superfoods of ben jij benieuwd hoe wij onze noten branden en roosteren? Ons gloednieuwe De Notenshop Foodmagazine zit boordevol lekkere recepten, foodinspiratie voor het voorjaar en de paasdagen, interessante weetjes over onze producten en een kijkje achter de schermen in onze branderij. 

Maak jij een recept uit ons magazine? Wij zien jouw foto's graag, vergeet ons niet te taggen @denotenshop

Extra informatie
SKU
1235
Merk
De Notenshop
Klantbeoordelingen
3.65 / 5
73%
Gemiddelde uit 3 reviews
  1. Goed
    Uw beoordeling
    60%

    Door Bjorn

    Op

    Ik ben geen grote lezer of magazine freak, heb het eens doorbladerd en was wel ok.
  2. Nuttig.
    Uw beoordeling
    100%

    Door Monique

    Op

    Wat een groot bedrijf! Interessant om het ontstaan te lezen maar ook een goede productinformatie.
  3. Interessant om eens achter de schermen te kijken
    Uw beoordeling
    60%

    Door tinneke

    Op

    Het tijdschrift bevat lekkere recepten en nuttige info over noten. Voor mij was er echter niet veel nieuw te ontdekken omdat ik veel alternatieve kookboeken heb. Ik vond het vooral interessant om eens achter de schermen te kijken.