Durum Tarwegriesmeel (semolina)
Durum Tarwegriesmeel (semolina)
Durum tarwegriesmeel in een handige verpakking van 1250 gram.
Daarom. De Notenshop.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Omschrijving
Durum tarwegriesmeel (semolina)
Durum is een tarwesoort met een grote harde korrel en met een relatief hoog glutengehalte dan de reguliere tarwesoorten. Naast het feit dat het durum tarwe een hoog gluten gehalte heeft, bevat het ook een hoog eiwitgehalte. De eiwitten zorgen ervoor dat je lang een vol gevoel hebt, dit maakt durum tarwe een ideale toevoeging als je aan het diëten bent.
Gebruik durum tarwegriesmeel als basis voor het maken van pasta, brood en koekjes.
Voedingswaardes
Energie in kJ
1452
Energie in KCal
346
Vetten
1,6 g/100g
- Verzadigd
0,3 g/100g
Eiwitten
12,7 g/100g
Voedingsvezels
2,2 g/100g
Koolhydraten
68,2 g/100g
- Suikers
2,1 g/100g
Zout
0 g/100g
Extra informatie
SKU
5320
Merk
De Notenshop
Land van herkomst
Duitsland
Allergenen
Kan sporen bevatten van glutenbevattende granen, pinda, soja, noten, melk, sesamzaad en lupine.
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Biologisch geproduceerd
Niet biologisch
Ingrediënten
durum TARWEgriesmeel.
Klantbeoordelingen
4.9 / 5
Gemiddelde uit 9 reviews
-
KoekjesIk gebruik ze om Turkse koekjes mee te maken en heb er een goed resultaat mee
-
Prima voor Italiaanse broodjesPerfect meel om een lekker buitenlaagje op Italiaanse pistolets te maken.
-
Top!Topkwaliteit en heel fijn product om broden nog lekkerder mee te maken :).
-
nodig bij het maken van verse pizza deegdeze is een must bij het maken van verse pizza deeg , je kan er ook goed je werkblad mee bestrooien als je ze uitrolt , het geeft een lekkere typische smaak aan je pizza
-
om te mixen bij pizza deegik gebruik dit om bij pizza meel te mengen, dat maakt je pizzadeeg lekker krokant,