Gevriesdroogd Framboos Poeder
Gevriesdroogd framboos poeder zit boordevol met de gezonde eigenschappen van de vrucht. Het zeer kleurrijke poeder is ideaal om te gebruiken bij het bakken, om te verwerken door yoghurt en door smoothies.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Geconserveerde frambozen met behoud van smaak en alle voedingsstoffen
Vriesdrogen is een manier van conserveren waarbij er geen van de gezonde stoffen verloren gaat en de smaak behouden blijft. De frambozen worden eerst ingevroren tussen -50 en -80°C waarbij al het vocht in de frambozen bevriest. Vervolgens wordt het water uit de frambozen verwijderd terwijl ze bevroren blijven. Tot slot worden ze in een gekoelde vacuüm ruimte langzaam verhit. Als dit proces afgerond is worden de frambozen vermalen tot poeder.
Gevriesdroogd frambozenpoeder verwerken
Gevriesdroogd frambozenpoeder is in vergelijking met onze hele gevriesdroogde frambozen gemakkelijker te verwerken door onder andere de smoothie. Maar ook door baksels en zuivelontbijtjes is dit kleurrijke poeder gemakkelijker te verwerken. Dankzij de opvallende roze kleur is gevriesdroogd frambozen poeder ook uitstekend te gebruiken als natuurlijke kleurstof. Verwerk ons gevriesdroogd frambozen poeder op iedere creatieve manier, smullen maar!
Gevriesdroogde framboos.
- Mooie kleur.Ideaal om een kleurtje te geven aan baksels, zo lijkt het telkens anders.
- Lekkere toets van FramboosHeerlijk bij een smoothie, het zorgt voor een frisse toets. Kan ook gebruikt worden voor een milkshake.
- graag een uniek en persoonlijk dessert ?ik gebruik dit unieke poeder heel graag als topping van de meest diverse desserts
- Lekkere smaakVermengd met Stevia Icing poedersuiker en wat water toegevoegd voor een icing toplaag op gebak. Goed te verwerken en een lekkere fruitsmaak.
- Fijn voor de natuurlijke kleuring van macaronsZeer fijn en smaakvol poeder, voor veelzijdig gebruik in patisserie en gebak