
Gevriesdroogd framboos poeder
Gevriesdroogd frambozenpoeder is gemaakt van rijpe frambozen en heeft een levendige, rode kleur en fruitige smaak. Het poeder is ideaal om te gebruiken bij het bakken, door yoghurt of in smoothies.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Gevriesdroogd framboos poeder
Vriesdrogen is een methode van conserveren waarbij de smaak en kwaliteit van de vrucht goed behouden blijven. De frambozen worden eerst ingevroren tussen -50 en -80 °C waarbij het vocht in de vrucht bevriest. Vervolgens wordt het water verwijderd terwijl de frambozen bevroren blijven. Tot slot worden ze in een vacuümruimte langzaam verhit. Na dit proces worden de frambozen vermalen tot poeder.
Gevriesdroogd frambozenpoeder verwerken
Gevriesdroogd frambozenpoeder is in vergelijking met onze hele gevriesdroogde frambozen gemakkelijker te verwerken door onder andere de smoothie. Maar ook door baksels en zuivelontbijtjes is dit kleurrijke poeder gemakkelijker te verwerken. Dankzij de opvallende roze kleur is gevriesdroogd frambozen poeder ook uitstekend te gebruiken als natuurlijke kleurstof. Verwerk ons gevriesdroogd frambozen poeder op iedere creatieve manier, smullen maar!
gevriesdroogde framboos.
-
RoosLeuke manier om je koekjes een andere kleur te geven
-
Hét perfecte ingrediënt voor een fruitige frosting!Ik maakte citroenkoekjes met framboosfrosting en ik denk dat het mijn allerlievelingskoekjes zijn!
-
topprima toevoeging voor yougurtjes of smoothie
-
Smaak mag iets meer uitgesproken zijn.Smaak mag iets meer uitgesproken zijn. Proefde niet heel veel van de frambozen.
-
Kleurt goedDit poeder is erg zuur en kleurt goed maar als je doel is natuurlijk gebak etc te kleuren zou ik toch eerder het bietenpoeder aanraden. Deze kleurt sterker!









