
Gevriesdroogde aardbeien crunch
Gevriesdroogde aardbeien crunch, heerlijk als snack en ideaal om te verwerken door gerechten en baksels!
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Gevriesdroogde aardbeien crunch
Vriesdrogen is een manier van conserveren waarbij smaak en kleur zo veel mogelijk behouden blijven. De aardbeien worden eerst ingevroren bij -50 tot -80°C, waarbij al het vocht in de vruchten bevriest. Vervolgens wordt het water uit de vruchten verwijderd terwijl ze bevroren blijven, en daarna worden de aardbeien in een vacuümruimte langzaam verhit. Tot slot worden de aardbeien vermalen tot crunch.
Zodra de aardbeien gevriesdroogd zijn worden ze heerlijk luchtig, knapperig en super licht van gewicht. Hierdoor is het een erg gemakkelijke en vooral lekkere snack om mee te nemen. Ook is gevriesdroogd fruit ideaal om te verwerken in bakgerechten, door het ontbijt en in bijvoorbeeld chocolade. Uiteraard kun je de stukjes gevriesdroogde aardbeien op iedere creatieve manier verwerken, smullen maar!
gevriesdroogde aardbei.
-
Lekker in granola en tiramisuWe maken ons eigen granola en tiramisu. We wouden eens iets anders proberen. Ik heb deze stukjes aardbei bestrooid over tiramisu samen met witte chocolade. Daarnaast heb ik ze ook gebruikt in granola. Superlekker en eens iets anders. Aanrader!
-
AardbeismaakSmaakt hard naar aardbei, smelt wel meteen weg in de mond. Is niet echt crunchy.
-
Lekker in yoghurt en bakselsWe gebruiken deze dagelijks in natuuryoghurt of kefir, ik gebruikte ze ook al op een chocoladelaagje rond cakepops.
-
Crunchy aardbeienLekker in granola’s en om baksels af te werken.
-
Super lekkerHiervan moet ik wel wat veel gebruiken voor bij een smoothie om de smaak te vinden









