
Kasha (bio)
Kasha, oftewel geroosterde boekweit, van biologische teelt. Heerlijk door een salade, yoghurt of andere hartige gerechten.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Kasha (biologisch)
Kasha is een graansoort die vooral in centraal- en Oost-Europa wordt gegeten. Eigenlijk is Kasha niks anders dan in olie geroosterde boekweit. Onze kasha is afkomstig van biologische teelt. Het heeft een heerlijk sterkte, nootachtige smaak die diverse gerechten helemaal tot zijn recht komt.
Kasha verwerken
In Nederland is Kasha niet heel erg bekend, maar je kan er diverse lekkere dingen mee maken. Gebruik de biologische Kasha als alternatief voor rijst. Kasha kan gekookt worden of puur gegeten worden. Verwerk de geroosterde boekweit bijvoorbeeld 's ochtends met yoghurt of kwark. Heerlijk met wat vers fruit en een beetje agavesiroop.
boekweit* (geroosterd).
*van biologische teelt.
-
Lekker krokante topping op yoghurtHeerlijk bij ontbijt, krokant, smaakvol
-
Lekker en knapperigLekker bij gekookte rijst of quinoa om een knapperig effect toe te voegen. Geeft een lekkere bite.
-
LekkerEerst water laten koken dan 5 minuten koken en klaar.
-
KnapperigBedoeld om toe te voegen als gezonde en knapperige aanvulling bij de havermoutpap
-
Knapperige en smaalvolle toevoeging aan yoghurtToegevoegd aan yoghurt is dit een heel lekker product. Blijft knapperig ook als het even in de yoghurt zit. Minder geschikt om zo te eten, bolletjes zijn heel klein.









