
Mungbonen (bio)
Biologische mungbonen hebben een stevige, vlezige structuur en zijn ideaal voor in salades, soepen of curry’s.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Mungbonen (bio)
Mungbonen zijn kleine, groene ovale boontjes die al eeuwenlang worden gebruikt in de Ayurvedische en Chinese keuken. Met hun stevige structuur en milde smaak zijn ze een veelzijdige toevoeging aan vegetarische en veganistische gerechten.
Mungbonen bereiden
De harde mungbonen moet je eerst laten weken. Doe dit gerust 24 uur! Laat je de mungbonen korter weken? Dan zullen ze net wat stugger zijn. Tijdens het weken neemt het volume van de bonen 3 tot 4 keer toe. Leg de biologische mungbonen dus in meer dan genoeg water.
mungbonen*.
*van biologische teelt.
-
Super divers!24u weken en dan zijn ze op een half uurtje al gaar gekookt.
-
eigen sojascheutenDeze bonen kunnen zo gebruikt of door ze te laten kiemen tot scheuten. Heerlijk!
-
SuperZeer hoge kwaliteit, makkelijk bron van eiwitten, goed voor cholesterol
-
Vers en lekkerDe bonen zijn vers, lekker en uitstekend geschikt om te kiemen
-
KwaliteitHeel lekker en gezond. Goed voor de planeet en afwisseling voor andere bonen.









