Sesamzaad Gepeld (Biologische)
Biologisch sesamzaad heerlijk bij vis en vlees als panering of door salades. Ons sesamzaad wordt veel gebruikt door restaurants en koks! Vermindert lichamelijke klachten en draagt bij aan een betere bloedsomloop en stimuleert de goede cholesterol.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.3 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Sesamzaad gepeld (Biologisch)
Sesamzaad is afkomstig van de sesam plant. Dit is een van de oudste planten die gekweekt wordt om olie mee te maken. Ons biologische gepelde sesamzaad heeft een milde smaak en geur. Omdat de sesamzaden gepeld zijn, zijn ze direct te consumeren. Sesamzaad wordt vooral gebruikt voor het paneren van sushi, vlees en vis. Profiteer van onze bulk verpakking zoals vele restaurants en koks.
Sesamzaad gezond
Omdat er oliezuren in sesamzaad zitten is het zaadje erg gezond. Deze dragen namelijk bij aan een betere bloedsomloop en stimuleren de goede cholesterol. Door regelmatig sesamzaad te eten verminder je tevens de kans op hart- en vaatziekten. Sesamzaad kan ook helpen tegen allerlei lichamelijke klachten zoals reuma en migraine door het koper en magnesium wat sesamzaad bevat. Een echt wondermiddel!
Wij hebben ook geroosterd sesamzaad in ons assortiment.
Product eerst verhitten voor consumptie!
SESAMzaad* (*van biologische teelt).
- Tien op tienNiets over aan te merken
Super product thx
Kan niet beter verlopen op tijd super - tevreden!Voorlopig zeer tevreden, zacht en smaakvol van textuur, ook zeer goed.
- Lekker, maar iets minder crispy zonder schil.Het roosteren duurt lang en ze zijn iets minder crispy zonder de schil ...
- Ideaal voor als afwerking van mijn broodjesGeurloos.
Al meerdere malen gekocht voor te gebruiken als topping van mijn ketobroodjes, - Good source of magnesium and zincThe seeds can be added to many recipes. They are better digestes after soaking overnight.