Tarwegluten
Tarwegluten voor het luchtig maken van brood en voor het maken van Seitan.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Tarwegluten
Tarwegluten bestaat uit eiwitten in tarwemeel. Het is eigenlijk niets anders dan het eiwit van tarwe. Tarwegluten zijn perfect voor het maken van brood en geschikt als vleesvervanger. De gluten maken het brood heerlijk luchtig. Voeg 2 -5 gram per 100 gram deeg toe aan je brooddeeg. Het brood wordt elastisch en luchtig.
Seitan maken
Met onze tarwegluten maak je bijvoorbeeld zelf Seitan. Seitan is van origine een Japans gerecht en een echte hippe vleesvervanger. Meng de tarwegluten met koud water en meng dit tot een soepel deeg. Vervolgens kook je het deeg 20 minuten in een kruidige bouillon. Het deeg kan je in blokjes snijden om deze vervolgens te bakken, frituren, stomen of koken.
TARWEGLUTEN.
-
Heel goedIdeaal voor seitan of brood hoger in eiwitten
-
SuperIdeaal om seitan of brood hoger in eiwitten mee te maken
-
Noodzakelijk bij het bakken van (volkoren)meelbroodExtra gluten zorgen ervoor dat je brood ook bij gebruik van enkel volkorenmeel ook voldoende rijst en dus luchtig(er) wordt. Bij het gebruik van bepaalde volkorenmeel is het brood anders echt "oneetbaar".
-
Ideaal voor seitanIdeaal om zelf seitan mee te maken, goede kwaliteit!
-
GoedWerkt naar behoren, kan prima seitan mee gemaakt worden